Три партии провалиха Комисията за НСО (ВИДЕО)

Прочитания 9197
0 0

Липсата на кворум провали заседанието на Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения. На нея трябваше да бъде обсъден на второ гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за Националната служба за охрана.

Председателят на комисията Светлин Стоянов заяви, че комисията не е събрала кворум заради отсъствието на депутати от ИБГНИ, ГЕРБ и ДПС. Следващото заседание може да бъде и утре, но зависи от президента Румен Радев кога ще издаде указ за прекратяване правомощията на Народното събрание.

Може да бъде събран кворум на комисията при ново заседание, ако се въведат по-крути мерки, посочи Стоянов.

Според него заседанието на комисията не се получило с аргумент, че има хора, които защитават интересните на бившия министър-председател Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и на президента Румен Радев.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ДБ иска ново извънредно заседание на парламента

Ива Митева си превишавала правата