Тежка катастрофа с една жертва на магистрала „Тракия“

News24sofia.eu
Views 1786
0 0

Тежък пътен инцидент затрудни движението по АМ „Тракия“, съобщава Нова телевизия. Инцидентът е станал на 69-и километър в посока Бургас.

Тежкотоварен камион е блъснал спрял в аварийната лента микробус. В резултат на удара водачът на буса е загинал на място.

Причините за катастрофата се изясняват.

Движението в района на инцидента е временно затруднено. Образува се задръстване.

От АПИ по-късно съобщиха, че движението в посока Бургас е възстановено. Трафикът временно се осъщесвява в една лента.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП призова Радев да не бърза със служебен кабинет

„Не трябва да забравяме, че господин Радев е президент, благодарение на БСП.“ Така депутатът от БСП Борислав Гуцанов, макар и задочно през медиите в парламента, разкритикува решението на държавния глава да не провежда повече консултации с парламентарните групи, а направо да пристъпи към връчването на първия мандат. „Консултация ли е

Read More »