Тапа от тирове блокира „Дунав мост“ при Русе

Екип на News24sofia.eu

Полицейски патрул пренасочва автомобилите

Views 1531
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Огромно задръстване от тирове се образува в района на „Дунав мост“ при Русе, съобщава Нова телевизия.

Колоните от камиони са в три посоки край граничния пункт.

Движението на колите и на автобусите е блокирано. На мястото има полицейски патрул, който пренасочва автомобилите.

Припомняме, в района на „Дунав мост“ често се образуват опашки.

Проблемът се изостри особено силно през август, когато имаше огромно струпване на тирове, чакащи да преминат границата, което не само затрудняваше ежедневието в града, но и създаваше предпоставки за катастрофи. 

Тогава трима заместник-министри се ангажираха с решаването на проблема – от МВР, МТ и МРРБ. Беше въведен и план, при който камионите се спират и периодично се пускат, за да няма натрупване на опашки от тирове на критични места.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Тихомир Безлов: МВР не е виновно за мигрантския натиск

Министерство на вътрешните работи (МВР) не е виновно за мигрантския натиск. Това заяви пред News.bg Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията за проблема със зачестилите гонки на полицията с нелегалните мигранти. Той посочи, че няма ново МВР спрямо периода 2015-2016 г. Ако се погледне преди 3-4 години мигрантският […]