САМО В NEWS24sofia.eu! Вижте как Галена е купила треньорското си място в „Гласът на България”!

Певицата е успяла да накара мъжа си – вафления бос от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на Би Ти Ви…

Прочитания 73335
0 0

Галена е купила треньорското си място в шоуто „Гласът на България”, научи източник Информационна агенция News24sofia.eu.

Певицата е успяла да накара мъжа си – вафления бос от Велико Търново Галин Атанасов, да се съгласи да налее солидна сума в рекламните блокове на Би Ти Ви. За благодарност е поискала от телевизията да й вдигне рейтинга, като я покани в музикалното предаване на мястото на Камелия.

Според хора от шоубизнеса, болезнено амбициозната Галена открай време страда, че макар да има слава и пари, не е успяла да си извоюва престиж в своята работа. Известно е, че преди години тя се прочу не с глас, нито с песни, а с клипче с домашно порно във ваната. Скандалният запис накара публиката да обърне внимание на певицата и по този начин я превърна в звезда. Вероятно изпълнителката е разчитала, че всяко чудо е за три дни и че скандалът бързо ще се забрави. Но надеждите й до ден днешен не се оправдават, а домашното порно я преследва като кошмар, съсипвайки всичките й постижения в професията.

Според слуховете, певицата мечтаела за престижния стол в „Гласът на България”, защото се надявала той да придаде повече тежест на кариерата й.

Звездата от Смядово смятала, че като седне до капацитет като Иван Лечев, ще изглежда по-голяма професионалистка. Това била нейна фикс идея отдавна, защото била убедена, че не отстъпва по нищо на свои колежки от бранша като Камелия, Есил Дюран, Глория, Деси Слава, Ивана и Мария, които са били съдийки в музикалните формати на Би Ти Ви. Особено болезнено й бъркал в здравето фактът, че най-голямата й врагиня в „Пайнер” – Преслава, е седяла в треньорския стол в „Гласът” още през 2012-а. В същото време никой не се сещал за Галена, въпреки че тя твърди, че са я канили цели 5 пъти, докато приеме офертата. Тази информация до днес не е потвърдена от Би Ти Ви и според много хора не отговаря на истината. Напротив, твърди се, че амбициозната звезда е решила да си издейства мястото в шоуто чрез парите на мъжа си.

Галин, който има две деца от пайнерката, продължавал да й угажда така, като че ли все още са младоженци. Затова тя лесно го убедила да насочи към Би Ти Ви солидни рекламни бюджети, които да осребрят мястото й в „Гласът”. Певицата вече е започнала да изпълнява финансовия си ангажимент, твърдят запознати. Тя е взела като рекламно лице на вафлите на мъжа си един от водещите на телевизията. Като служител на Би Ти Ви той дължи на работодателя си процент от парите, които Галена му плаща. Най-вероятно допълнителна сума е платена и за самото разрешение въпросният човек да бъде използват от търновската фирма. Очаква се обаче основните парични потоци ще потекат към телевизията от есента, когато започва излъчването на новия сезон на „Гласът”.

След като вкара пари в музикалния формат, мъжът на Галена може да се нареди сред най-големите меценати в страната ни. От известно време той е спонсор и на най-престижните театрални награди у нас – „Икар”. Заради това се очаква скоро да започнат да канят пайнерката и за роли в театъра, а нищо чудно след още няколко години да я вкарат и в комисиите, които раздават самите наградите.

На agencynews24@gmail.com Информационна агенция News24sofia.eu очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света…

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наталия Гуркова заби банкер!

Вдовицата на Джордже Михалевич сияе с новата любов