Само в NEWS24sofia.eu! Роксана губи гласа си, оперира се в Турция

Драма:

Прочитания 81746
0 0

Роксана ще оперира гласните си струни в Турция, обяви пред репортер на Информационна агенция News24sofia.eu самата тя.

35-годишната звезда на „Пайнер” не разясни подробности пред наш репортер, но в бранша се коментира, че хирургичната интервенция е наложителна.

Певицата се решила след консултации с лекари и с колегата си Тони Стораро, който преди години мина по същия път, съобщи за News24sofia.eu близка приятелка на Роксана.

Ти трябва да отидеш, да се прегледаш и да послушаш лекарите. Притежаваш един от най-големите гласове в България и ние имаме правото да му се радваме”, казал й Тони Стораро цитира нашия източник от близките на певицата.

Човека Глас се подложи на операция на гласните струни в Солун. Първоначално той ходил на прегледи при няколко изтъкнати български специалисти, но всички му казвали, че интервенцията се налага, но има 30 % риск за неуспех.

Започнах да търся лек за душата. Не спя… Пея, отивам на участие на пълен плейбек. Никой не може да разбере какво става с мен, но аз вътрешно… Човека Глас, а аз без глас останах. Те не могат да разберат”, споделял е Тони болката си в този период. След като поговорил с гръцки колеги, които също оперирали гласните си струни, Стораро посетил препоръчан от тях лекар в Солун.

Ще пееш! 100% ти давам”, казал специалистът.

След една Нова година, Тони Стораро пак отишъл при лекаря, но вече с цялото си семейство – жена си, големия си син Фики и брат си. Лекарят потвърдил, че нищо не се е променило и трябва да се оперира. Господ те докара тук”, казала жената на Тони Стораро. Той се решил. Направили му необходимите изследвания и още на следващата сутрин го оперирали. „Боже, дано поне се събудя”, молел се Тони, докато пълната упойка подейства. Когато се събудил, лекарят го успокоил, че операцията била по-трудна, отколкото предполагали, но ще се възстанови напълно. „На еди кой си певец, каза, направих същата и на 70 години още пее”, успокоил го лекарят. Тони се възстановявал бързо, но му било тежко, защото от първо не можел и да шепти, после казвал само „Здрасти”. Помислил даже, че изчезнал прословутият му тембър. Затова когато на профилактичен преглед при лекаря в Солун трябвало да крещи с всички сили, Тони се притеснил да не би да чуе пак „старото дращене”. За щастие чул кристален глас. „Господ ми даде втори шанс”, споделял е Тони Стораро, писа Уикенд.

Преминал през този труден период, сега певецът вдъхва кураж на колежката си Роксана. „Молете се за мен”, призова тя почитателите си да й изпращат положителна енергия. Роксана не сподели подробности за операцията, която й предстои, нито кога точно ще се подложи на нея. В бранша са сигурни, че голяма опора ще са семейството й и почитателите, но и колегата й Тони Стораро. Той успокоявал Роксана, че всичко ще бъде наред и ще се възстанови бързо.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследване на NEWS24sofia.eu! Полицаят Стоян от „Игри на волята“ разследван за побой над непълнолетни (ВИДЕО)

Проверка на News24sofia.eu чрез наши достоверни източници в МВР показва: Роденият в Ботевград Стоян работи в системата на МВР от края на 90-те на миналия век, а през последните години е част от сектор „Специализирани полицейски сили“ – звеното, което отговаря за охраната на обществения ред при масови мероприятия и провежда специализирани полицейски операции по залавянето на опасни престъпници