Реклама

https://www.gerb.bg/bg

САМО В NEWS24sofia.eu! 26 разследвания възбужда Ален, идеологът предава материали на полицията

Прокуратурата погна разкритите от ловците на педофили след предаването на множество видеа, чатове и записи от разговори на похотливците с малолетните деца. Образувани са над 26 досъдебни производства срещу потенциалните мръсници, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Софийската районна прокуратура е образувала 26 досъдебни производства през този месец срещу мръсниците и продължават да се трупат с всеки ден. Назначени са множество експертизи на предоставени от Ален Симеонов материали, направени за година в ловуването му на педофили в социалните мрежи и сайтовете за запознанства, разкриха от прокуратурата пред репортер на ИА News24sofia.eu.

Случаят с основателя на групата, 17-годишния Ален Симеонов, нашумя след неговия арест и този на момче и момиче от младежката организация на 25-и този месец. Те бяха задържани заради жалба от 52-годишен мъж, който твърди, че Ален го е пребил и му е счупил четири ребра. Симеонов е подведен под наказателна отговорност за нанасянето на средна телесна повреда. Ловецът на педофили е пуснат под възпитателен надзор, без мярка за неотклонение. Само срещу Ален са повдигнати обвинения. Момичето и момчето, арестувани с него, не са подведени под наказателна отговорност, научи още News24sofia.eu.

Ален Симеонов организира групата „Педофилските животи нямат значение“ след продължително следене на подобни организации в Русия и Америка. Всичко става реалност, когато на 16 септември миналата година Максим Марцинкевич, който е основател на „Окупирай педофилията“ – кампания против педофилията в Русия и в цяла Източна Европа, е обявен за самоубит, но Ален не вярва да е самоубийство, казва ловецът на похотливци пред „Актуално“.

Тогава взема окончателно решение и заедно с няколко сподвижници превръщат опасната идея в реалност. Първо си правят профили в социалните мрежи или в сайтовете за запознанства и чакат някой да им пише. Първите 12-13 педофили, които хващат, имат обратни наклонности и съответно използват момчета за тази акция. Уведомяват ги, че си пишат с 13-годишен. Ако има интерес от отсрещната страна, чакат да дадат предложения за физическа среща и я уреждат по телефона. Тогава пускат момчето или момичето да вървят 10-15 минути с похотливия мръсник към неговия апартамент или към място, което е уредено от ловците на педофили. „Правим го, за да разберем дали мръсникът наистина има интерес, защото едва ли ще върви половин километър и накрая да каже, че е дошъл от любопитство, не се връзва„, казва Ален пред „Актуално“. След като ги следят известно време, Ален и аверите му спират потенциалния педофил. Започват да го снимат и да го разпитват какво прави с малкото момиче или момче. Мръсниците не знаят, че потенциалните им жертви носят скрити камери.

Именно записите от скритите камери, видеата, записите от разговорите с похотливците и малолетните и непълнолетните деца и чатове им с тях довеждат до над 26 досъдебни производства.

От прокуратурата съобщиха за News24sofia.eu, че информацията, която се върти из интернет, въобще не отговаря на истината. Назначени са множество експертизи на предадените доказателства от Ален и с всеки изминал ден досъдебните производства срещу потенциалните педофили растат. Няма арестувани, понеже текат разследвания.

Тепърва предстои да се разбере дали ще им бъдат повдигнати обвинения след приключването на разследването на Софийската районна прокуратура.

Относно обвиненията за нанасянето на средна телесна повреда на Ален също предстои да видим каква ще е съдбата му.

Пандемията и педофилите

Служителите на отдел „Киберпрестъпност“ в ГДБОП алармират, че от началото на извънредното положение през месец май 2020 г. зачестяват опитите на педофили за контакт с непълнолетни и малолетни в онлайн пространството.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

СИПРИ: Украйна с най-голямото увеличение в света на военните разходи спрямо БВП

През 2023 г. глобалните военни разходи, нарастващи за девета...

20 години затвор за Георги Семерджиев и на втора инстанция

И на втора инстанция 20 години затвор за Георги...

Башар Асад се закле: Путин ще победи в Украйна

Сирийският президент Башар Асад изрази увереност в способността на...

Азия – най-засегнатият континент от климатични бедствия през 2023 г.

През миналата година Азия е била най-засегнатият регион в...

БСП вече иска отлагане на либерализацията на електроенергия с 3 години

БСП ще иска отлагане на либерализацията на енергийния пазар...

Евродепутатите осъдиха атаката на Иран срещу Израел и призоваха за санкции

В резолюция, приета в четвъртък, евродепутатите категорично осъдиха безпрецедентните...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img