Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Разкритие на News24sofia.eu! Вижте гаджето на контрапротестиращият Георги Флоров (СНИМКИ)

Контрапротестиращият Георги Флоров не крие, че е гей както и, че има гадже момче, което всеки ден и на всеки протест организиран от него срещу президента Румен Радев са заедно.

Както вече Информационна агенция News24sofia.eu писа, че неизвестния Васил Младенов който беше обявен за новият Мистър София 2020 има лични любовни отношения с Флоров, а в замяна вечно протестиращия срещу Радев – Флоров му организирал участия в клипове на певици от лекия жанр.

18-годишният Васил Младенов почти винаги е до Флоров на всеки протест и на други места, заяви пред News24sofia.eu близък до протестиращия.

https://news24sofia.eu/2020/09/24/nechuvan-skandal-nervite-na-kontraprotestirashtiyat-georgi-florov/

Припомняме, че днес се случи един безпрецедентен скандал. Контрапротестиращият Георги Флоров най-нагло заплаши един от най-известните лица на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов със съд за материал с заглавие: „20-тина ядосани бабички и дядовци поискаха оставката на президента Румен Радев пред Съдебната палата„.

Причината за заплахите на Флоров е материала на медията ни от 23.09.2020 година в който пишем, че 20-тина ядосани бабички от контрапротестът организиран от добре платения Георги Флоров поискаха оставката на президента Румен Радев пред Съдебната палата в София.

Самия Героги през годините сам е давал интервюта в които сам признава, че е взимал пари от различни партии за да прави протести и да протестира.

В нашия материал пише още: Полицаи с жилетки “антиконфликт” бяха застанали напреки булеварда, за да отделят този протест от другия, който пък иска оставките на кабинета и главния прокурор и малко по-рано също беше ситуиран пред Съдебната палата.

Точно пред стълбите й контрапротестът започна да скандира: “Браво, Гешев” и “Само Гешев”.

Тези възгласи бяха заменени от други по адрес на президента, на когото демонстрантите поискаха оставката с викове: “Радев, оставка”.

Радев, на глупостите твои се смеят и децата, време е да си наложиш вето на устата“, гласеше друг надпис.

След това президентът беше освиркан от множеството бабички и лично от Георги Флоров, предаде още сайта за новини News24sofia.eu.

Вероятно добре платените баби и дядовци издигнаха плакат с надпис: “Не искаме гражданска война”.

В същото време имаше не един и два транспаранта с лозунги в подкрепа на българската полиция.

Пред Съдебната палата хората от рехавия протест скандираха също и “Полицаите са герои” по повод поведението им по време на продължаващите вече повече от два месеца протести.

За пореден път същите тези баби и организаторите събираха се и подписи срещу блокирането на кръстовища в София.

Контрапротестиращите не се засякоха с другия протест, който също беше ситуиран по-рано пред Съдебната палата, но с искане на оставки на управляващите.

Техните опоненти обаче скандираха “Радев, позор”, а един от демонстрантите изрази уеждението си, че протестът срещу властта е “обсебен от президента” и е “прикрит Кремълски метеж”.

https://news24sofia.eu/2020/09/14/signal-do-news24sofia-eu-kontraprotestirashtiyat-georgi-florov/embed/#?secret=jFLdBqbLiJ

Както вече News24sofia.eu вече няколко пъти писа, че Георги Флоров е ръководил погрома над палатковия лагер пред Софийския университет преди седмици в центъра на София.

Като няма полиция сме ние наред“, казва тогава Флоров.

Как е върви ли пенсията?„, пита младежът възрастна жена в лагера.

Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши„, обърна се Флоров към тях.

Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А така. Браво. Направихме нещо хубаво„, заявява Флоров.

Уау, махнахме един катун„, възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. „Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред МС„, обяви още Флоров.

https://news24sofia.eu/2020/08/30/razkritie-na-news24sofia-eu-prebitiqt-georgi-florov/embed/#?secret=DjQScfnEHu

Ето какво казва през 2013 г. тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че трябва да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в подкрепа на ГЕРБ, макар че ми платиха тогава 20 лева„, каза Флоров, цитиран от „България днес“.

Агенциите за статисти набират платени протестиращи„, категорично заяви 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на протестите. През юни Флоров отново направи публични свидетелства, но в ефира на bTV.

Първите, които ме наеха за платен протестиращ бяха от „Атака“ през февруари. Платиха ми 5 лева, бяхме с флайери на „Атака“ и знамена. Не бях само аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на „Атака“ беше платена, беше ни наредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ„, каза Флоров днес в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

Една приятелка ме попита във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори – за „Атака“, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. „Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг„, разказа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.

Случайно или не съвсем случайно, при всички инциденти досега едната страна, винаги са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която тръгна да гази протестиращите на бул. „Ситняково“, с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и полицаите, които пребиха студентите под колоните на МС.

И наскоро същия Флоров заяви пред медии, че е бил „жестоко пребит“ от неизвестни хора, а по-рано медията ни направи разкритие, че става дума за боя, която Флоров е ползвал като грим все едно е „пребит“ от хора.

За Георги е известно, че е хомосексуален често в личния си профил в социалната мрежа показва снимки с момчета и даже някои от тях непълнолетни.

18-годишният Васил Младенов.
spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Кулоарно напрежение и пленарни сръдни за оставката на Росен Желязков

Няма кворум за днешното заседание на Народното събрание (НС)....

Даниел Вълчев: Служебното правителство стана миш-маш

Вторачването в служебните правителства не е нещо много полезно...

АЕЦ „Козлодуй“ получи свежото ядрено гориво от „Уестингхаус

Зареждането на първите касети започва през май

Хизбула нанесе най-дълбокия си удар в Израел

Подкрепяната от Иран ливанска групировка Хизбула заяви във вторник,...

Антон Хекимян: В Столичната община е пълен хаос

Антон Хекимян е общински съветник на ГЕРБ в Столичния...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img