Радев е виновен за войната между институциите, отсече Атанасова и за шефа на ГДБОП

Views 42946
0 0
Снимка: БГНЕС

Войната между институциите беше създадена много преди това и нееднократно съм казвала кой разруши доверието в институциите и кой подклаждаше войната между институциите.“ Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред журналисти в кулоарите на парламента по повод за повдигнатото обвинение на шефа на ГДБОП за натиск срещу магистрали по аферата „Хемус“.

По думите ѝ всички хора трябва да бъдат равни пред закона и всеки, който има данни, че е нарушил закона, трябва да понесе последствията си.

Според Атанасова сега е важно призваните органи да бранят закона, да си свършат работата, а изводите да се направят впоследствие. Не е добре политиците да коментират нито работата на органите на МВР, нито тези на прокуратурата, нито съдебните решения. Присъди не е добре да се раздават в Народното събрание, а още по-малко и от трибуната на парламента, подчерта Атанасова, която призова правото да победи дори и закона.

Темата уклончиво комунтираха и от „Демократична България“ Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Временната комисия за мерките срещу COVID-19 остава за догодина

Временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените на територията на Република България противоепидемични мерки срещу COVID-19 остава за разглеждане и гласуване в пленарна зала след коледните и новогодишните празници. Председателят на парламента Никола Минчев прекрати пленарното заседание, а никой преди това не предложи удължаване на работното […]