„Продължаваме промяната“ не се страхуват от заявката на спецпрокуратурата

Прочитания 28743
0 0

Във връзка с официално съобщение на Специализираната прокуратура за започната проверка, след подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от г-н Кирил Петков, за което към настоящия момент прокуратурата посочва, че няма достатъчно данни, пресслужбата на „Продължаваме Промяната“ съобщават, че според тях наказателния съд и прокуратура на България, играят по думите им твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната

Според тях, именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България.

В този смисъл ясно заявяваме, че: НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната, посочват в позицията си още те.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Държавно предприятие обира съкращенията в Мариците

Напредък отчетоха държавата и синдикатите по въпроса за бъдещето на въглищните ТЕЦ-ове и мините, които ги захранват. След като под прозорците на Министерски съвет излязоха близо 6000 миньори и енергетици, представители на синдикатите се срещнаха с премиера Стефан Янев, вицепремиера по еврофондовете Атанас Пеканов и енергийния министър Андрей Живков. Основна точка […]