ПП отвръщат на президента: Той върна мутрите в управлението

Views 11463
0 0

От „Продължаваме промяната“ отговориха на днешните критики на президента Румен Радев.

Г-н Румен Радев е този, който каза: „Мутри, вън!“, а след това върна мутрите в управлението на страната„, гласи краткият коментар, изпратен до медиите от партията, ръководена от Асен Василев и Кирил Петков.

По-рано от Албания държавният глава заяви, че е сгрешил, като е позволил ПП да изпълнят надеждите на хората за промяна.

Аз бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че изобщо дадох шанс на тези хора да изпълнят надеждите на българите за промяна. Както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания„, допълни Радев.

Думите му бяха като задочен отговор на съпредседателя на ПП Асен Василев, който ден по-рано го обвини, че се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Дали се срещам редовно с господин Борисов – разбира се, че не. Това не е първата лъжа на господин Асен Василев“, отговори президентът на журналистически въпрос, свързан с думите на бившия вицепремиер.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

След публикация в NEWS24sofia.eu! Прокуратурата разследва случая с 12-годишното дете, пребило друго и заснело побоя (ВИДЕО)

Какво е състоянието на малтретираното момче?