Пенсионер от Русе даде на измамници 17 700 лева

News24sofia.eu
Прочитания 1417
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu /Димитър Димитров/

87-годишен пенсионер от Русе стана жертва на телефонна измама, съобщава БНР. Възрастната жена е дала на измамниците сумата от 17 700 лева.

Жената получила обаждане от мъж, който се представил за доктор Тодоров. Той съобщил, че дъщеря й си е счупила крака на три места, заради което е нужна спешна операция. Ало измамникът и обяснил, че за да й спасят крака, е нужно да се поставят специални златни пирони, които ще струват по 8 хиляди лева.

После казал, че ще изпрати сина си да вземе от нея парите. Скоро „синът на доктора“ пристигнал и жената му предала всичките си пари.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Защо купуват газ за столичните автобуси от частна фирма, питат от ДБ

Защо „Столичен автотранспорт“ купува газ за автобусите от градския транспорт от частна компания, която получава 2,7 милиона лева комисиона, попитаха общинските съветници от „Демократична България“ (ДБ) на днешната сесия на Столичния общински съвет. В декларация за финансирането на градския транспорт те обвиниха управляващите в София в рекет към държавата, в който са

Read More »