Общинарите в Перник осъждат политическото уволнение на Александър Александров

News24sofia.eu
Views 437
0 0

От общинския съвет в Перник са приели декларация, с която остро осъждат освобождаването на общинския съветник Александър Александров от заеманата длъжност в държавната администрация по политически причини, съобщават от общинския съвет.

Декларацията е била адресирана до президента Румен Радев, министър -председателя Стефан Янев и председателя на НСОРБ инж. Даниел Панов.

В декларацията се отбелязва, че това е безпрецедентен случай на упражнен политически натиск върху действащ общински съветник. Александър Александров е освободен от заеманата от него експертна длъжност в Областна администрация – Перник само ден след като е регистриран като кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС.

От изказаната позиция става ясно, че случилото се с Александър Александров дава ясна индикация за заплахата от упражняване на политически натиск върху всеки един от общинския съвет от страна на Областния управител на Перник.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

"Изправи се.БГ" са подслушвани за сглобяване на компромати, убедена Манолова

Лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова предостави на вътрешния министър Бойко Рашков доказателства за прилагането на СРС към екипа на партията. Пред журналисти тя обяви, че офисът на „Изправи се.БГ“ е бил подслушван в продължение на месеци. Манолова обясни, че едната преписка е по чл. 95 – подготовка за участие

Read More »