Мика Зайкова от ИТН пред News24sofia.eu: Срам ме е от Вас депутатите! Днес направо избухнах в парламента! (ВИДЕО)

„Това което прокуратурата вчера направи, вие сам видяхте декларацията им, тя е просто срамна -„, добавя Мика Зайкова

Прочитания 123918
2 0

Мика Зайкова депутат от партията на Слави Трифанов „Има такъв народ“ даде ексклузивно интервю пред журналиста Тодор Стефанов вчера.

На въпрос как ще коментира действията на прокуратурата в момента и как ще коментира Правната комисия в Народното събрание, която в сряда гласува закриването на специализираната прокуратура и съдилища и последно как ще даде коментар за главния прокурор Иван Гешев.

Когато човек е подчинен, когато човек е зависим той говори това което му казва някои от зад -,“ заяви Зайкова.

Знаете ли кое е убидното, че хора две и повече гънки в мозъка слушат човек с една гънка нарисувана с химически молив. Това е най-убидното. Защото не става въпрос за прокуратурата. Не и е мястото в съдебната система, тя е една от страните в процеса аз не съм юрист, но всеки средно културен човек знае, че както тя има равни права с адвокатурата, тя е адвокат на правителството -„, заяви още Зайкова.

Тя заяви, че именно това е истината.

Това което прокуратурата вчера направи, вие сам видяхте декларацията им, тя е просто срамна -„, добавя Мика Зайкова.

Извинявайте значи нека да се защитим интересите, но искам да кажа, че интересите на страната стоя над всичко„, – добавя Зайкова.

Както каза още ексклузивно народния преставител от партията на Слави Трифанов „Има такъв народ“ вижте в интервюто на Тодор Стефанов тук:

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Спешни медици отказаха преглед на пострадало дете в Разлог

Спешни медици от Разлог отказаха преглед на 4-годишно дете след тежко падане от колело, съобщава bTV. За това сигнализира бащата на пострадалото момче, което се оказало със спукване на лъчева кост. Според лекарите случаят не бил спешен, а детето трябвало да бъде прегледано най-напред от личния лекар. Бащата звъннал първо именно на личния […]