Костя Копейкин от „Възраждане“ и 200 души отново се опитаха да свалят украинското знаме от Столична община, резила е пълен нападат полицаи (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Движението през центъра на столицата е затруднено, но не е затворено

Прочитания 201521
0 1
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

В 18.00 часа започна протестът на „Възраждане“ пред Народното събрание с искане за оставка на правителството, а на чело на протеста, бе Костадин Костадинов по – известен като Костя Копейкин, предаде репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

Малко по-късно протестиращите се преместиха пред Столична община, където напрежението прерасна и се стигна до гражданско неподчинение. Те използваха стълба, с която отново се опитаха да свалят украинското знаме от общината в София, но този път полицията ги спря.

Симпатизантите на „Възраждане“ смятат, че правителството на Кирил Петков се е провалило в управлението на страната и през последните месеци е отделило повече време на войната в Украйна, отколкото на вътрешните проблеми в България.

Недоволните твърдят още, че парите в държавата са свършили и затова се налага постоянно да се теглят нови дългове.

Движението през центъра на столицата е затруднено, но не е затворено.

България се събуди. Това правителство трябва да подаде оставка и да отиваме на избори. След това „Възраждане“ трябва да започне да управлява съгласно националните интереси на страната. Кирил Петков и компания трябва да си ходят„, каза един от говорещите на протеста. Според него партията ще организира „гражданско неподчинение на територията на цялата страна“.

В момента ни управляват едни марионетки, които са обучени да обслужват чужди интереси. Стоките ще достигнат до 50 на сто увеличение„, каза още той и се похвали, че „той лично е свалил украинският флаг пред Столична община„.

Протест на „Възраждане“ има и пред областната администрация във Варна. А в Силистра привърженици на ПП „Възраждане“ протестираха срещу изнасяне на оръжие за Украйна и „въвличането на България във войната. Те настояха и за незабавна оставка на правителството. Шествието беше под наслов „Не на войната“. Колона от автомобили и мотоциклети премина през възловите кръстовища на града.

Снимка: БТА / Информационна агенция News24sofia.eu
Снимка: БТА / Информационна агенция News24sofia.eu
Снимка: БТА / Информационна агенция News24sofia.eu
Снимка: БТА / Информационна агенция News24sofia.eu
Снимка: БТА / Информационна агенция News24sofia.eu

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1
Next Post

Забраната на абортите в САЩ все по-близо

Ключово гласуване в Сената