Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Костя КОПЕЙКИН – баща на революцията в агония

Пламен Стануков снимка: архив Luboslovie.bg

*Пламен Стануков, автор. Той е на 66 години. Средното му образование е по вътрешна архитектура и дърворезба. Завършил е Социология във Философски факултет на СУ. Телевизор е гледа от 1999 г.. Слуша само Радио София. Няма да го намерите във фейсбук, няма вайбър или инстаграм. Чете електронни вестници, хвалещи Бойко Борисов, и постъпва обратно.

Българските жорналя и анализатори лапат като патоци всяка фалшивка, спусната от незаконно окупирания офис на партия ГЕРБ в НДК. На 12.01.2022 г. сам нареклият се „Костя Копейкин“ – депутат в 47-то НС, предизвика метеж в София с цел да върне на власт друг един политически изгнаник, известен като Боко Тиквата, разбира се, срещу заплащане. „Шурла-бурла Тиквата“ не се върна във властта, а вожда Копейкин се изниза от „революцията“ също като топъл въздух под налагане от гащи.crypto365

Това е неприятната миризлива истина за „махането“ на зеления сертификат. Става дума за пари. Вместо намеса на главния прокурор на следващия ден – 13.01.2022 г., от всички ефири и социалки се внушаваше, че връщането на Тиквата на власт няма алтернатива ако искат „комиците“ да се лезят и кокорчат от екраните; че партия „Възраждане“ е същата като партия „Атака“; и че „следващия път“ Копейкин може и да успее да вкара в НС боядисани в синьо и оранжево бабеци, които да „питат“ кога ще се върне Боко Тиквата „да ги оправи“. Публикувана от придворната на ГЕРБ агенция „БЛИЦ“ снимка от дрон показва нагледно провала на опорките:,

Снимка: Агенция „Блиц“ / Google

Неистина е, че партия „Възраждане“ е същата като партия „Атака“. Не само че не е същата, но и двете фюрерчета в ъгълче – Костадинов и Сидеров, много се различават един от друг. Някак не мога да поставя Копейкин на мястото на „Златния пръст“ пиян на улицата да му блъскат тупаници по главата, а той да търпи вдигнал веждичка.

Но че Копейкин иска да е „Златен пръст“ на някакво ново мнозинство от БСП, ДПС и ГЕРБ, с балансьор „Възраждане“, е очевидно. На 12 януари 2022 г. Копейкин изигра ролята на поп Георги Гапон от 9 януари 1905 г.. Костя Копейкин е късен Гапон. Една от основните черти на Гапон е огромното му честолюбие. Той умело създава култ към неговата личност, като се обявява за единствен защитник на интересите на народа. Георги Гапон притежавал красива, ярка и запомняща се външност, обаяние, общителност и умение да влияе върху околните. На 9 януари 1905 година поп Гапон повежда масово шествие на работници в Санкт-Петербург, завършило с масов разстрел. Покушението предизвиква Първата руска революция от 1905-1907 година. През март 1906 г. Гапон е убит от група есери (социалисти-революционери) заради негово сътрудничество с руската Охранка. Това са фактите.

Антиваксърите просто искат пари веднага. Идеята на Копейкин да превърне неговата политическа партия в партия на българския кръчмарски бизнес наистина е уникална. Остава да впиянчи и дрогира българския народ колкото руския, и да го докара до състоянието на Владимир Илич Ленин няколко месеца преди смъртта му:

Снимка: Google

Ужасно, нали. Всички вождове на революцията, всички кремълски чиновници, всички генерални секретари на КПСС, са медицински контролирани алкохолици и наркомани. Вярвате ли, че в това състояние Ленин е написал последните си 10-12 статии, между които неговото прословуто „Завещание“? Руските наркотици печелят Втората световна война. През 50-те и 60-те години в СССР наркотици свободно се продават в аптеките. Наркотиците са в основата на съветските постижения в труда и спорта. За водката да не говорим. За Сталин е произведено специално хапче за моментално абсорбиране на алкохола. Това хапче помага на Сталин да надпие Чърчил и да го гледа отвисоко. Легенди се носят за чашката на Хрушчов с удебелено дъно, която побирала само по 20-тина грама водка. Но на сесията в ООН чашката се изгубила. Вечерта Хрушчов се надрал като казак и на другия ден – 12 октомври 1960 г., цял свят гледал как блъска с обувка по плота на трибуната. Брежнев и Елцин ги пропускам. В момента прави впечатление, че фигурата и особено лицето на президента Путин са променени към лошо. Торса на Путин е почти неподвижен. Лицето му е подуто и някак дръпнато. Носът е изтънял и е почти без хрущял. Наркоман ли е Путин, който държи ядрено куфарче?

Задачата да впиянчи българския народ до нивата на руския е непосилна за Копейкин. Следователно от кръчмарите няма да дочака кинти. Тезата, че България е парламентарна република и не е нужно правителство, също няма „да нахрани“ партия „Възраждане“. Засега изглежда перспективна антиваксърската тема. Но дали е така? Доктор Мангъров е много лош избор на медицински експерт. Мангър е най-дребната турска пара и е синоним на „нищо“. „Доктор Нищов“ не може да роди нищо свястно. Думите му, че и ваксинираните се разболяват от варианти на КОВИД, следователно да отпаднел зеления сертификат, са пример за нищо говорене. Ами защо да се ражда дете, щом е вероятно да се разболее от диабет? Глупаво, нали.

Мангъров е като еманацията на месото – печен бут, пържола, шишчета, накрая от остатъците се пече руло Стефани. Мина през телевизиите, после събра гласове за партия АБВ, сега е при Копейкин. Въпросът е кой кого ще излъже първи. Досега Копейкин е излъгал всички и е показал, че не обича да дели. Но на 12 януари се видя, че трябва да разчита на другите политически шмекери да му изпратят автобуси с улични биячи, футболни хулигани и здрави членове на техните младежки организации. Само че защо да го правят – те гледат на Костя Копейкин като на случайник, който си присвоява всеки политически проект от последните 20 години. Само дето още не е заявил, че ТОЙ е архитекта на Млечния път.

/източник: Luboslovie.bg

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации. Това съобщи...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

КНДР проведе ракетен тест

Северна Корея проведе изпитание на бойна глава на крилата...

БСП вече иска отлагане на либерализацията на електроенергия с 3 години

БСП ще иска отлагане на либерализацията на енергийния пазар...

Русия видя страх от конкуренция зад енергийните санкции на САЩ

Съединените щати престанаха да крият истинското намерение за въвеждане...

Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за общо управление след изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ...

1454 лв. месечно са нужни за издръжката на един работещ

1454 лв. месечно са нужни за издръжката на един...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img