Цвета Караянчева обвинява Радев в метеж и безредици

Караянчева не иска да се допуска побой над полицаи

Прочитания 21553
0 0

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева обвинява президента Румен Радев в подстрекателство към безредици, съобщава БНТ.

Тя е видяла нещо грозно и недопустимо, „опорочи се един мирен протест и ние винаги сме казвали, че хората имат право да протестират, защото България е демократична държава и те трябва да бъдат чути„.

Караянчева не иска да се допуска побой над полицаи, не трябва да се допускат и „купените лумпени, не знам как да ги нарека, защото няма нормално определение за такива хора„.

За съжаление, политиците понякога помагат в тая насока, визирам президента, който на 2-ри дойде през протестиращите, дойде в парламента, порица народните представители, както винаги е правил, обяснява тя.

Всъщност той е човекът, които подстрекава този метеж, с високо вдигната ръка и юмрук и подкрепя хората, които поставят ковчези, хората, които поставят бесилки. Това демокрация ли е, коментира председателят на Народното събрание.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Блокираните дни наред кръстовища - свободни за движение

Вчерашният 57-и ден от протеста започна от триъгълника на властта и завърши на кръстовището на "Орлов мост" спокойно и без инциденти