Кампанията се откри със спор за интелектуална собственост

Views 1672
0 0
Снимка: архив БГНЕС

От СДС излизат с позиция по повод озвучаване на мероприятие на „Продължаваме промяната“ с песни от сините митинги от 90-те години на миналия век.

В позицията те определят избора на музикално оформление като „жалък опит за кражба на историята на най-старата дясна партия“ от „харвардските остапбендеровци„, което доказва за пореден път, че не са промяна, а пълна подмяна. „С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате срам и не сте приятели на истината.“

От СДС се обръщат и с гневен съвет към „Продължаваме промяната“, че, за да заприличат поне малко на СДС, трябва да създават своя история и свои песни и повече от 30 години да ги има в българската политика. Освен това трябвало да направят и нещо значимо и важно за България, а не да крадат чужди постижения.

Също така от СДС подчертават, че да може да се учи в Харвард и други университети в свободния свят, именно те, СДС, са изнесли битката преди повече от три десетилетия.

От СДС също напомнят, че са били изгонени от храма на демокрацията“ – „Раковски“ 134 при предишното управление, а сега се прави и опит да им се отнемат и други символи от онези славни години.

Момичета и момчета, историята не започва с вас и вашите неизпълнени обещания. За 6 месеца вие доказахте, че освен кухи фрази, хаос и кризи, друго не носите. Стилът ви на „марокански скакалци“ в политиката носи опустошение, а не промяна. Спрете да крадете чужда история и започнете да пишете ваша, но такава, че да сте полезни за България!“

Припомняме, СДС се явява и на тези избори като част от коалиция с ГЕРБ.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

НСлС подхваща причините за наводненията в Карловско

След наводнението в няколко села в община Карлово е започнало разследване за евентуално извършено престъпление по чл. 335 от Наказателния кодекс – за причиняване по непредпазливост на наводнение, в резултат на което са настъпили значителни имуществени вреди, съобщиха от държавното обвинение. На място днес са били прокурори от Окръжната и Районната прокуратура в […]