Камион блъсна и уби жена в София

Екип на News24sofia.eu
Views 1362
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов

Камион блъсна и уби жена в София, съобщава БНТ.

Пътният инцидент е станал малко преди 9.00 часа в района на Сточна гара.

По първоначални данни шофьорът на камиона сам е подал сигнал към Спешна помощ. Пристигналият на място екип обаче само е констатирал смъртта на жената. Тя е на видима възраст около 50 години.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Битовата престъпност - предимно в големите градове, но страхът остава в селата

Това, което през години се вижда, е, че има известна ножица между данните на Центъра за изследване на демокрацията и полицейските данни. Има рязък спад на престъпленията и това е тенденция в целия Европейски съюз. Това заяви експертът в Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов на пресконференция, посветена на […]