https://www.gerb.bg/bg

ИТН четат лошо структуриран бюджет

Снимка: БГНЕС

Асен Василев е некадърен министър. Това обяви на брифинг в парламента Тошко Йорданов. Бюджетът е изключително лошо структуриран, изтъкна той. Затова ИТН излизат със свои предложения. Павела Митева припомни, че в миналото парламенти наддавали за народната любов, раздувала се приходната част за сметка на разходната.

„Има такъв народ“ иска държавата да се бори с инфлацията и е за по-строга фискална консолидация. Дори ЕК е по-скромна в прогнозата си за растежа. Искаме да намалим дефицита и да намалим инфлацията, обяви Митева.

Мерките в данъчните закони щели да доведат до минимално покачване на събираемостта на приходите. Затова ИТН искат някои мерки на Асен Василев да отпаднат от бюджета. Твърде малко приходи са заложени от концесионни договори, според нея. Даваме си сметка, че Народното събрание е с вързани ръце, по думите на Митева.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Папата отново призова за преговори за мир в Украйна

Папа Франциск в интервю за журналисти от американската телевизионна...

Жертви и ранени при сблъсък между лодки в Канада

Причините за инцидента се изясняват

Реклама

spot_img

Продължете да четете

АПИ прекрати договора с „Т-СМАРТ ГЛОБАЛ“ ЕАД за събиране на пътни такси

Агенция "Пътна инфраструктура" прекрати договора с "Т-СМАРТ ГЛОБАЛ" ЕАД...

Израел отново удари Баалбек

САЩ искат ясен план за Газа

Отбелязваме Международния ден на семейството

Днес отбелязваме Международния ден на семейството. Денят е учреден...

Военен камион се заби в бус с туристи на АМ „Тракия“

Шофьорът на камиона обяснил, че спирачките му отказали

ВУЗ-овете получават обещаните 39 млн. лв. утре

Това уверение е дал министърът на образованието

Словакия повдигна обвинение на стрелеца срещу Роберт Фицо

Той може да бъде осъден на до 25 години затвор

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg