Халил Летифов: Управляващите работят за предсрочни избори

News24sofia.eu
Прочитания 2520
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Отказът от диалог на правителството е най-голямата криза на управляващите, каза Халил Летифов от ДПС пред БНТ.

Отказът да се намери институционален подход и накрая да дамгосаш транспорта, че е политически протестът им“ – възмущават се от ДПС.

По думите му управляващите са дошли със заявката за промяна и върховенство на закона, а няма диалог. Летифов коментира, че се подкрепят исканията на транспортния протест, че за тол системата също има отказ от дебат, както и че се вижда „дори немощта на държавата да ремонтира пътищата„. Халил Летифов смята също, че антикризисният пакет е много закъснял и няма разчети.

С поведението на управляващите, с отказа да се свалят розовите очила – има инфлация, енергийна криза, няма нито едно решение. Това поведение се е настанило трайно, а изводът е, че са необходими предсрочни избори. Властта е без посока, без цели и без план„, каза той.

На въпроса обаче дали партията на Ахмед Доган работи за такива, депутатът от ДПС коментира: „Управляващите работят за предсрочни избори. Анализирайки поведението на управляващите, ние подхождаме сериозно към всички кризи – ДПС беше в основата на изработване на обща позиция за войната в Украйна. За пореден път затворихме про-НАТО и проевропейската ориентация, управляващите рушат тези политически ценности„.

ПГ на ДПС не е достатъчна, за да иска вот на недоверие, иначе повод има за всеки сектор и за цялостно творчество, заключи Летифов.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Асен Василев: Ако нямаме глас, ще получим дръжки

За политиката относно петролното ембарго – имаме глас, поискахме и ще си получим същите изключения от петролното ембарго, както другите три държави. Ако нямахме глас, щяхме да получим дръжки. Това заяви вицепремиерът и финансов министър Асен Василев по време на изслушването му на блиц контрола в парламента. По думите му,

Read More »