Говори една от оцелелите по чудо жени след ужасяващата катастрофа в Бургас (ВИДЕО)

Сестрите казват, че живеят втори живот

Прочитания 20738
0 0

Две сестри от Бургас оцеляха по чудо след каскада като от екшън филм, за която Информационна агенция News24sofia.eu TV съобщи. Автомобил в бургаския квартал „Долно езерово“ се обърна по таван и прелетя на сантиметри от преминаващите жени.

По данни на полицията шофьорът е бил пиян и без книжка.

Кадрите от катастрофата показват момента, в който колата едва не ги убива.

Сестрите казват, че живеят втори живот.

Следите от обърнатия автомобил все още са ясно различими по асфалта на улицата, на която се случи инцидента.

Бяхме на гости при болна братовчедка в квартала. Когато се прибирахме, изведнъж ни връхлетя колата. Случи се внезапно. Сестра ми успя да ме дръпне настрани в последния момент. Момчето излезе от обърната кола. Опитахме се да му помогнем„, разказва пред NOVA Тонка Василева Петрова, една от оцелелите по чудо жени.

По думите й всичко било като на филм.

По телевизията ме е страх да гледам такива неща. Представете си какво ми беше на живо„, споделя тя.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лудогорец нанесе най-тежката загуба на ЦСКА при това ръководство (ВИДЕО)

"Орлите" размазаха "червените" с 4:0