Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Глориа Йорданова: Победителят в „Денсинг старс“ е уговорен предварително (ВИДЕО)

Тиктокърката Глориа Йорданова, снимка: (личен архив)

Макар и шоуто „Денсинг старс“ да тече на живо в ефира на bTV победителят е известен, това твърди Глориа Йорданова – тиктокърката, която от година изпъква с разкрития относно победителите и други пикантни подробности от актуални риалити формати.

Според Глориа, предварително избрана за победителка във формата е Натали Трифонова. Лицето от прогнозата за времето на bTV мята дълги крака в ритъма на Ча-ча-ча и трябва да й признаем, че се представя много добре, пише сайтът LifeOnline.bg.

Йорданова не издава източника си, но по нейни думи, ако не си променят решението в последния момент именно Трифонова ще бъде избрана за победител във формата.

По-рано тя разкри предварително победитлеките в миналия и настоящия сезон на „Ергенът“.

@gloriayordanova #dansingstar #following #dansing #tiktok #folowers #skandal #kluki #btv ♬ original sound – 👑Gloria Yordanova👑

Сексапилната Натали Трифонова, известна и като привлекателна водеща на COOLt, при последния концерт се превърна в нещо като фурия на паркета. Но, както стана ясно преди това непреднамерено е нанесла болезнен акцент в областта на интимните части на своя партньор – Димитър. Този неочакван инцидент разтърси публиката и създаде вълна от спекулации.

Събитията се разиграват зад кулисите, на репетициите за шоуто, където Натали и Димитър тренират неуморно, за да представят най-доброто от себе си пред зрителите. В един момент обаче, един от тези тренировъчни моменти завършва с неочакван инцидент – Димитър поема болезнен удар в чатала.

Натали разкрива пред журналистката Станислава Ганчева в предаването „Денсинг старс екстра“, че в резултат на техните интензивни тренировки, понякога нещата могат да се обърнат неочаквано.

Професионалистите в танца обаче не се плашат от подобни предизвикателства. Димитър се радва на предизвикателството, като споделя, че риска е част от процеса и че дори в болката може да се открие радостта от създаването на нещо изключително.

Въпреки инцидента, той и Натали запазват добрата си работна атмосфера и приятелство, което помага на тяхната химия на сцената.

Натали самата не е безпристрастна към болезнените моменти по време на тренировките. Тя също е претърпяла някои наранявания, като в един случай се е изплъзнала от ръцете на Димитър по време на една от рисковите им поддръжки. Благодарение на нейните наколенки, обаче, тя успява да избегне сериозни повреди.

И докато болката и напрежението са част от техническия процес на шоуто, Натали не пропуска възможността да се възползва от своето върхово изпълнение на сцената. С бързина и грация, тя продължава да впечатлява публиката с изключителния си талант за танцуване.

Но Натали не просто търпи болката – тя я възприема като предизвикателство. В един момент тя решава да покаже на Димитър, че въпреки физическите му трудности, тя може да бъде водещата. Така, тя го изправя на високи токчета, възприема нейната роля в прогнозата за времето и го предизвиква да открие на карта мястото на Каспичан.

Шоуто тази вечер ще бъде предизвикателна за целия екип на предаването. Състезателите, включително и Натали и Димитър, ще се изправят пред ново изпитание – танцово пътешествие около света, вдъхновено от историята и културата на различни държави.

Междувременно се натъкнахме на видео отпреди 11 години, което ни доказва, че Натали обича танците от малка.

Източник: LifeOnline.bg

spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

Соня Момчилова: Дано не се премине границата между регулацията и цензурата

Съветът за електронни медии (СЕМ) избира председател. Мандатът на...

Иван Таков: Обединението в БСП е шанс България да се измъкне от цикъла на сглобките

Новоизбраният Градски съвет на БСП-София взе на първото си...

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Азия – най-засегнатият континент от климатични бедствия през 2023 г.

През миналата година Азия е била най-засегнатият регион в...

Затягат контрола срещу неправилното паркиране в София

Затяга се контрола срещу неправилното паркиране в София. Това...

Доклад на ОССЕ: Хиляди украинци са незаконно задържани от Русия

Незаконното задържане на цивилни украинци в окупираните от Русия...

Кремъл: Изземването на замразени руски активи би създало опасен прецедент

Всяко действие на Съединените щати за изземване на замразени...

Трима германци арестувани за шпионаж в полза на Китай

Предавали са информация за военни технологии

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img