Глория се върна при милионера: С някои хора си простихме и преоткрихме

Екип News24sofia.eu
Прочитания 14756
0 0

Глория премина през катарзис с коронавируса, загатна самата тя малко след като се прибра вкъщи след престой във Военномедицинска академия. Примата на фолка отправи благодарности към лекарите, които се грижили за нея, както и към приятелите и колегите й, които били загрижени и й пишели всеки ден, за да се поинтересуват как се чувства. И покрай това Глория спомена за разменена прошка.

Признанието й отприщи вълна от предположения дали е имала предвид някоя своя колежка или може би става дума за бившия й годеник – бизнесмена Йордан Джермански. Както е известно, двамата бяха доста влюбени. Това е и единственият мъж, когото Глория представи публично, откакто преди години се раздели с бащата на порасналата си дъщеря Симона – композиторът Илия Загоров. Съвсем неочаквано романтичната идилия приключи с разлъка, като така и не стана ясно каква е причината. Затова почитателите на Глория веднага допуснаха, че в изповедта си в инстаграм е визирала именно бившия си годеник.

„С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна, и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката „Благодаря” днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога! Благодаря и до скоро!”, сподели Глория в инстаграм.

Според запознати, певицата наистина се е събрала с атрактивния милионер. Двамата в най-скоро време ще обявят официално, че отново са двойка, писа „Уикенд“.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ВНИМАНИЕ! Измамници яхнаха журналиста Тодор Стефанов

Фалшив профил обещава пари и подаръци, иска банкова сметка