ГЕРБ зоват за позиция относно шпионския скандал

Views 2881
0 0

По времето на ГЕРБ и Бойко Борисов, когато имаше подобен шпионски скандал, всички дипломати биваха гонени от страната ни. Сега искаме да чуем подобна позиция от президент, премиер, вицепремиери, вътрешно и външно министерство.

Toва заяви депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева в кратък коментар в кулоарите на парламента за поредния удар на прокуратурата срещу руските шпиони у нас.

Днес отново станахме свидетели на поредната разбита шпионска мрежа в полза на Руската федерация и много странно съвпада с момента, в който се иска закриване на специализираното правосъдие, заяви Каназирева, но не изясни каква е точно връзката според нея.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Джонсън: Руските действия в Украйна са военни престъпления

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че смята действията на руския президент Владимир Путин спрямо Украйна за военни престъпления, съобщава „Ройтерс“. Това, което вече видяхме от режима на Владимир Путин при употребата на боеприпаси, които те използват срещу невинни цивилни… според мен вече напълно се квалифицира като военно престъпление, обяви той […]