ГЕРБ в готовност за сътрудничество с всички партии

Views 17412
0 0
Снимка: архив БГНЕС

ГЕРБ е в готовност за сътрудничество с всички партии, независимо дали партията е първа или втора политическа сила след извънредния вот. Това обяви днес лидерът на партията Бойко Борисов. От партията настояват за закон за 100% диверсификация от „Газпром“.

От партията са убедени, че България е изправена пред недостиг на природен газ, но в същото време губи 7 милиарда лева годишно заради договори с руски компании и затова настоява за законодателни решения:

Закон за 100% диверсификация от „Газпром“. Първи закон в новото Народно събрание. И без, и с правителство – без значение. 100% диверсификация от „Газпром“. Как става – дори ще им кажа – още сега служебното правителство, ако не искат, защото не им се бъркаме в работата – търг, дългосрочен за доставки над 10 години на втечнен газ„.

Борисов се обяви още за таван на цената на горивата, продължаваща модернизация на военновъздушните сили, диверсификация на ядреното гориво, поевтиняване на тока и продължаваща съдебна реформа.

Според лидера на ГЕРБ партията ще има минимум 59 депутати в следващия парламент и ще бъде или първа, или втора политическа сила. Затова е готова да подаде ръка на всички, които подкрепят исканията им:

Иначе може да ги тричаме? Няма нещо, в което те да са успели. Няма. Всичко е забатачено. Ако с Турция искат да им обясня как става, с Гърция как става и т.н. – да ме наемат – ще им кажа„.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Взривове в склад за боеприпаси на Емилиян Гебрев в Карнобат (СНИМКИ)

Два взрива избухнаха рано тази сутрин след пожар в складова база за боеприпаси в Карнобат. Няма пострадали при експлозиите. Районът е отцепен, информира БНТ. Складовата база е на фирмата на българският оръжеен производител и търговец Емилиян Гебрев, разкриват от bTV. От полицията съобщиха, че около 03.30 ч. тази сутрин е […]