БСП се разграничи от своя кмет в Перник

Views 6466
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Ръководството на БСП се разграничи от решението на общинската управа в Перник да бъдат закрити Общинският драматичен театър и музикалните състави към Двореца на културата в града, предаде БНР.

Недопустимо е в община Перник дори да се подлага на дискусия закриването на общински културни институции, които повече от столетие са част от градската културна история, се заявява в позицията на Изпълнителното бюро на БСП.

От партията излязоха с остра критика към намеренията на излъчения от БСП кмет Станислав Владимиров за промени в културната сфера и настояват решението да бъде преразгледано.

Противоречията между Станислав Владимиров и БСП започнаха още с водната криза в града. Тогава той отказа среща с лидера на БСП Корнелия Нинова и призова да не трасят политически дивиденти кризата. Владимиров заяви, че това не е терен за политическа борба.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Омбудсманът на Кюстендил Васил Иванов загуби битката с COVID-19

Близо месец Иванов беше в столична клиника...