Арестуваха мъж, коментирал във Фейсбук катастрофата на АМ „Струма“

24-годишният мъж, който е с криминални регистрации, е публикувал в социалната мрежа коментари, свързани с тежката катастрофа на пътническия автобус, несъвместими с морално-етичните норми

Прочитания 10836
0 0

Арестуваха мъж заради коментари във Фейсбук по повод трагедията на АМ „Струма“, съобщават от полицията.

Той е бил задържан в София от служители на ГДБОП след получен сигнал.

Според данните до момента 24-годишният мъж, който е с криминални регистрации, е публикувал в социалната мрежа коментари, свързани с тежката катастрофа на пътническия автобус, несъвместими с морално-етичните норми.

Материалите са докладвани в прокуратурата за извършено престъпление по чл. 162 от НК – проповядване на омраза, основана на народност, чрез информационна система.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицията издирват младеж

Заради престъпление