Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Борисов за кандидат-премиера: Симпатично изглежда момчето, но няма самочувствие

Бившият премиер и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пусна видео от Котел през Фейсбук с коментар за номинацията на Пламен Николов за министър-председател на „Има такъв народ“.

Трябваше да е Слави Трифонов. По добре да поработи 6 месеца, да ги подреди и да продължи друг. Това момче, Пламен Николов, ми изглежда симпатичен, сигурно има качества, ще се научи, но няма самочувствието да взима решения„, обясни той. Борисов не познава Николов и няма значение кой е, щом не е Трифонов.

Според Борисов, единственият виновен за всичко е Румен Радев, заради „коварството му … Хората от Варна, Шумен трябва да знаят, че те им унищожиха магистралата„.

Служебният кабинет и Радев отмъстили на Трифонов и натиснали за обявяване на кандидат, президентът бил в паника и е посял омраза. Който и да извадил Трифонов за премиер е щял да бъде тричан.

Бившият премиер вижда признание на вътрешният министър, че се е намесил в изборите „Рашков, ГЕРБ в България пак ви победи. Пак не успя, въпреки репресиите и натиска. Направиха машинациите в чужбина. Рашков да ходи да гони учителките и медицинските сестри, че гласували на изборите. Добре, че ние им казахме, че се е увеличил натискът по границата„.

Има война между политическите партии, създадена от Радев, има недоверие, добави Борисов. „Единственият шанс, който виждам аз, е Слави да излезе и да ги озапти… хубав, лош, може, защото е авторитарен. Да се съберат и да управляват 1,2, 5 години. Моля го, Слави, да събере лидерите на другите партии и да си изберат правителство„.

Ние не искаме да управляваме и дори ще излезем с от залата 63 депутати, да намалим кворума и да правят каквото искат, обясни той и да си понесат отговорността за глупостите и лъжите.

Борисов предупреди, че новите случаи на коронавирус днес са над 300 и към средата на септември очаква хиляди.

Няма друг такъв хаос в Европа, за 4 дена, 4 премиера. Борисов е забранил да се говори с тези партии, загробили държавата и президентът направил така, че всички в България да се мразят.

Борисов за да разведри ситуацията, „доколкото разбрах с НАСА на Луната няма да ходим, ще ходим с плавници и шнорхели„, правейки препратка към бизнес опита на кандидат-премиера Николов. Станало му и тъжно, че вчера протестъри на президента унижили хората на Трифонов пред президентството.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

Байдън: Студентите могат да протестират, но не и да правят безредици

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че студентските демонстрации...

Скупщината подкрепи новото правителство на Сърбия

Скупщината - парламентът на Сърбия, одобри новото правителство, оглавявано...

„Галъп“: Църквата ни традиционно се ползва с високо доверие

Църквата е сред институциите, които традиционно се ползват с...

Кои са възможните кандидати за нов Патриарх?

За втори път в най-новата ни църковна история ще...

Русия излага трофейни западни оръжия от Украйна преди 9 май

Западни танкове и военна техника, заловени от руските сили...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Финландия не изключва Русия да тества член 5 на НАТО

Малко вероятно е Русия да тества клаузата за взаимна...

Главчев потвърждава на среща на Съвета на ОИСР стремежа ни към пълноправно членство

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев...

МНС обмисля да издаде заповед за арест на Нетаняху

Международният наказателен съд обмисля издаването на заповеди за арест...

Калин Стоянов вдигна със 100 лева порциона в МВР със задна дата

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов е подписал днес две...

Полицаи влязоха в Колумбийския университет

Полицията щурмува една от сградите на Колумбийския университет в...

С документален филм ЕП ни призовава да използваме гласа си на евроизборите (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=tMieWhQLq1U Европейският парламент започва институционална комуникационна кампания, за да насърчи...

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img