Борисов за кандидат-премиера: Симпатично изглежда момчето, но няма самочувствие

Views 71979
0 0

Бившият премиер и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пусна видео от Котел през Фейсбук с коментар за номинацията на Пламен Николов за министър-председател на „Има такъв народ“.

Трябваше да е Слави Трифонов. По добре да поработи 6 месеца, да ги подреди и да продължи друг. Това момче, Пламен Николов, ми изглежда симпатичен, сигурно има качества, ще се научи, но няма самочувствието да взима решения„, обясни той. Борисов не познава Николов и няма значение кой е, щом не е Трифонов.

Според Борисов, единственият виновен за всичко е Румен Радев, заради „коварството му … Хората от Варна, Шумен трябва да знаят, че те им унищожиха магистралата„.

Служебният кабинет и Радев отмъстили на Трифонов и натиснали за обявяване на кандидат, президентът бил в паника и е посял омраза. Който и да извадил Трифонов за премиер е щял да бъде тричан.

Бившият премиер вижда признание на вътрешният министър, че се е намесил в изборите „Рашков, ГЕРБ в България пак ви победи. Пак не успя, въпреки репресиите и натиска. Направиха машинациите в чужбина. Рашков да ходи да гони учителките и медицинските сестри, че гласували на изборите. Добре, че ние им казахме, че се е увеличил натискът по границата„.

Има война между политическите партии, създадена от Радев, има недоверие, добави Борисов. „Единственият шанс, който виждам аз, е Слави да излезе и да ги озапти… хубав, лош, може, защото е авторитарен. Да се съберат и да управляват 1,2, 5 години. Моля го, Слави, да събере лидерите на другите партии и да си изберат правителство„.

Ние не искаме да управляваме и дори ще излезем с от залата 63 депутати, да намалим кворума и да правят каквото искат, обясни той и да си понесат отговорността за глупостите и лъжите.

Борисов предупреди, че новите случаи на коронавирус днес са над 300 и към средата на септември очаква хиляди.

Няма друг такъв хаос в Европа, за 4 дена, 4 премиера. Борисов е забранил да се говори с тези партии, загробили държавата и президентът направил така, че всички в България да се мразят.

Борисов за да разведри ситуацията, „доколкото разбрах с НАСА на Луната няма да ходим, ще ходим с плавници и шнорхели„, правейки препратка към бизнес опита на кандидат-премиера Николов. Станало му и тъжно, че вчера протестъри на президента унижили хората на Трифонов пред президентството.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Жители на с. Кръстевич на мирен протест, заради безводие (СНИМКИ)

Хората отново споделиха, че не вярват на обещания, а искат действия