3-годишно дете е болница, след като го блъсна кола в Шумен

News24sofia.eu
Views 1576
0 0
Снимка: БГНЕС

3-годишно дете е пострадало при пътно произшествие в Шумен. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква „Б“, пр. 2, във връзка с чл. 342, ал. 1 от НК, под ръководството на Районната прокуратура.

Инцидентът е възникнал около 09:50 часа тази сутрин, на булевард „Велики Преслав“ в града, съобщиха от държавното обвинение. Лек автомобил, шофиран от 78-годишен мъж, блъснал детето, което внезапно изскочило на пътното платно. То е откарано незабавно в болница, където е установена средна телесна повреда – спукване на черепа. Детето е настанено за лечение.

78-годишният мъж е тестван на място за употреба на алкохол и наркотици. Резултатите са отрицателни.

Предстои да бъдат назначени множество експертизи и да бъдат разпитани свидетели очевидци на случилото се. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента. Работата по случая продължава.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Стефан Янев се притесни от измамници, ползващи неговото име

В отворено писмо, адресирано до членове, симпатизанти и приятели, лидерът на ПП „Български възход“ Стефан Янев призовава да не се вярва на представители, които твърдят, че са упълномощени да водят разговори и да привличат хора за участие във формирането на партийните листи за предстоящите предсрочни избори. Такава информация достигнала до

Read More »