https://www.gerb.bg/bg

Журналистът Тодор Стефанов дава под съд Златина Коцева от „Breaking News24/7“ за обиди и лъжи, записана е с записи от телефон

Златина Коцева,
снимка: (архив) Dividend.bg

Изпълнителния директор и главен редактор на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов дава под наказателна отговорност Златина Коцева от „Breaking News24/7„. Причината – записи, които Стефанов е поучил от свой източник от които става ясно, че Коцева обижда и говори неверни неща по адрес на Тодор Стефанов. Искът, който Стефанов е завел е на стойност 60 хиляди лева чрез адвокат Марин Иванов.

Записите, които са общо 17 на брой и са записани тайно с мобилен телефон в редакцията на ромската „медия“ „Breaking News24/7“ са направени от бивш служител на „медията“.

От запис №3, който е 8 секунди Златина Коцева казва на висок глас, докато в „медията“ са бивш главен редактор и оператор: „Този Тодор е видим циганин„, а след това бившия главен редактор на „Breaking News24/7“ казва: „Хайде, без да се обиждаме„.

Следва запис №7: „Този е долен лицемер и нещастник! Лъже и това ще го докажа! Този циганин ще си поучи рано или късно заслуженото„! Тези думи Коцева казва в присъствието на 4-ма души една от които е бивша главна редакторка на ромската „медия“.

Запис №9 Коцева и Валерия Веселинова Попова, която е Управител на фирма „Флаг консулт“ ЕООД, която управлява „Breaking News24/7“ с адрес: гр. София, р-н Надежда, бул. Ломско шосе, 125 влизат в разговор за това как трябва ромската им „медия“ да надмине рейтинга на News24sofia.eu. Валерия Попова: „Вижте как Тодор има много гледания, харесвания и последователи, а ние още сме на кръгла нула. Трябва да започнем да правим това, което той прави за да го надминем и ние да станем първи„, казва Попова като накрая започва да се смее. Коцева отвръща: „Е той Тодор само лъжи пуска. Нито един негов репортаж не е истински. Лъжите му нямат край, бе“ (смее се). Валерия Попова: „Не е така има много верни репортажи и статии, ако бяха лъжа надали толкова много хора щяха да го следват и гледат„, Коцева: „Абе да се оправя този„. Запис №9 е общо 22 минути.

Снимка:
„Breaking News24/7“

По време на запис №9 навлиза нагорещен спор защо, никои от екипът на „Breaking News24/7“ не може да влезе да „отразява“ дейността на Министерски съвет (МС). „Ние не можем ли да пуснем акредитация за нашата медия„, пита Валерия Попова бившата главна редакторка на „медията“. „Пуснали сме акредитация, но няма никакъв отговор„, казва бившата служителка на Валерия Попова. „Тодор как влиза в там без проблем„, отвръща Попова към присъстващите в стая хора. Включва се „голямата журналистка с опит“ Коцева: „Е как влиза… всички знаем, че Тодор има връзки, а и освен това всички го познават, но не с добро„, (смее се). „Да де, но все пак го пускат„, завършва Попова.

Накрая на записа се чува: „Долен циганин, интригант и измамник„. Думите са на Коцева, която казва това пред един от напусналите вече „медията“ оператори. Дотук за записите. (продължението от тях в следващите дни).

В последните дни така наречената „медия“, която се слави с това, че показва предимно циганите от софийския квартал „Факултета“ прави неуспешни опити да блокира работата на ИА News24sofia.eu и за това имаме доказателства, които скоро време ще бъдат предоставени на нашите читатели и отговорните институции.

И тук искаме да заявим категорично, че ще отвърнем на всеки „удар“ срещу труда на всички, които работят в News24sofia.eu.

*Очаквайте продължение в следващите дни!

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Байдън за ареста на Нетаняху от МНС: Не може да има равно третиране на Израел и „Хамас“

Президентът на САЩ Джо Байдън в понеделник осъди като възмутително...

Йелън настоява за спешно насочване на 300 млн. долара руски активи за Киев

Европа и САЩ "да застанат заедно срещу руската агресия...

БНБ по-строго ще следи как се отпускат ипотечни кредити

На свое заседание УС на БНБ е разгледал доклада "Преглед...

Камион се обърна на АМ Струма край Перник

Превозваният товар се е разпилял на пътя

Канада затяга контрола върху химическите заводи след изпускане на бензен

В петък Канада нареди на някои нефтохимически заводи в...

Анулираха работата на петима ученици на втората матура днес

Днес се проведе задължителния зрелостен изпит по профилиращ предмет,...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

АПИ прекрати договора с „Т-СМАРТ ГЛОБАЛ“ ЕАД за събиране на пътни такси

Агенция "Пътна инфраструктура" прекрати договора с "Т-СМАРТ ГЛОБАЛ" ЕАД...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Задържаха Даниел Стефанов-Дъмпела (СНИМКИ/ВИДЕО)

Очаква се да му бъде повдигнато обвинение за хулиганство

Хуманитарни камиони се придвижват към Газа през временния кей на САЩ

Камиони превозващи хуманитарна помощ, са започнали да се придвижат...

Няма да има съществено увеличение на цената на тока

Съществено поскъпване на цената на тока за битовите потребители...

Само в News24sofia.eu! Младеж от ромски произход продава онлайн полицейски униформи (ВИДЕО)

https://youtu.be/DYE1c0UPJQo Младеж от ромски произход продава онлайн полицейски униформи, алармира...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg