Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Веселина Томова с разбиващ коментар за Мая Манолова, Божков и Борисов

Веселина Томова, журналист, снимка: Afera.bg

Който от „Режисьорите“ е заложил на Мая Манолова, халал да му е чурук дъската.

Още от времето на местните избори тая кречеталеща женица не спря да се обяснява как се срещала с Бойко Борисов, какво и казал, пък какво не и казал, пък тя какво му казала и не казала…

Абе, „опозицийо“, ти каква работа имаш да се срещаш с Бойко Борисов и да си говориш за … избори, като уж се явяваш СРЕЩУ неговия кандидат?!

Сега след като излезе СМС, пуснат от Васил Божков, който с виртуозна ювелирност сготви както нея, така и Боко, Мая Манолова продължава да плещи небивалици и се плете като патка в кълчища. С цел – да излезе с чиста престилка.

Какво бих направила аз ако бях на Мая Манолова?

Първо, след като съм обявила, че съм опозиция на Властта на Бойко Борисов и ГЕРБ, никога и по никакъв повод няма да се срещам или да си говоря с Борисов за … избори. Ама обещаха ли ти, ама дадоха ли ти, рекъл и Боко. И Мая сега за пореден път се обяснява – ама аз му казах, че не съм взела, ама аз туй, ама той онуй.

Второ, не СЕГА, а ПРЕДИ това същата тая Мая Манолова трябваше ясно и честно да каже – да, ходих при Васил Божков, ходих при всички бизнесмени, които смятам, че са опозиция на властта и поисках помощ – защото, драги ми привърженици, за такава война трябват пари – за структури, за медии, за реклама и прочие. Та, да!, ходих – тоя ми помогна с толкова, оня не ми помогна, длъжна съм да намеря дарения за проекта си, за да свалим крадливата Хунта от власт.

И да обясниш ясно и точно разликата между обявените за „лоши“ от Властта и „добрите“, пак обявени от същата тая Власт, и как и защо не всичко е такова за тях, каквото го казват по телевизора.

Какво прави Мая? Опитла се да обяснява – ама не съм искала пари, ама съм се срещала с бизнесмени / за какво тогава си се срещала – за да си говорите за Гьоте ли?!/, ама срещах се с Божков, обаче нищо не съм искала /за какво си срещала тогава – да му запалиш пурата ли?!/, ама той Бойко ме пита туй, а пък аз му отговорих онуй…/за какъв уй допускаш изобщо подобни разговори с УЖ опонента си?!/.

Потрес позорен някакъв.

Трето, като си тръгнала на война с Хунтата, единственото ти оръжие е да си честен и открит с онези, които са заложили на теб и които ти вярват.
Какво лошо има в това да кажеш – Да, ходих при Божков и поисках подкрепа, той ми отказа?! Божков да не би да е по-черен от дявола? Значи Божков е лош и поради тази причина не смее Мая да го спомене, а с мутрата Боко Мая си говори под път и над път.

На всичко това му се казва гузно поведение.

Излизаш, ясно и честно разказваш какво е било, а не се притискваш да плещиш в скоропоговорка врели некипели, за да се изкараш белоснежен чаршаф. След дъжд качулка.

Това не е поведение на човек, който /УЖ/ се бори с Хунтата.

Ако аз бях на Мая Манолова щях да го кажа на висок глас – търсих и се обърнах към всички с пари, които могат да помогнат на проекта ми да събори Хунтата. И не се срамувам от това. Благодаря на онези, които имаха смелостта да ми ударят рамо.

Другото, драга ми Мая, е гузност, зад която се крият други преплетки. Които наистина не са за приказване.

Веселина Томова

http://afera.bg/
spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

Байдън: Студентите могат да протестират, но не и да правят безредици

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че студентските демонстрации...

Скупщината подкрепи новото правителство на Сърбия

Скупщината - парламентът на Сърбия, одобри новото правителство, оглавявано...

„Галъп“: Църквата ни традиционно се ползва с високо доверие

Църквата е сред институциите, които традиционно се ползват с...

Кои са възможните кандидати за нов Патриарх?

За втори път в най-новата ни църковна история ще...

Русия излага трофейни западни оръжия от Украйна преди 9 май

Западни танкове и военна техника, заловени от руските сили...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Продължава разчистването на АМ „Струма“

Продължава разчистването на земната маса след срутването на подпорна...

ЕС по пътя към нулеви емисии – задава се остър завой

Проблеми както по отношение на търсенето, така и по...

Паркираме безплатно в центъра на София по време на празниците

Безплатно ще бъде паркирането в "синя" и "зелена" зона...

59-годишен донор спаси 2 живота

Трансплантация на бъбрек даде шанс за втори живот на...

Таванът на надценката за хляба – популизъм и административна тежест за бизнеса

Таванът на надценката върху хляба е популизъм. Това каза...

САЩ са купили 81 изтребителя от Казахстан за над 2 млн. долара

Очаква се машините да бъдат прехвърлени в Украйна

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img