https://www.gerb.bg/bg

ЦИРК „ОРЛОВ МОСТ“: Бираджиите се хванаха за гушите! Манол Глишев брани свирепо Христо Иванов-Маджото и сипе тежки закани срещу вътрешния враг

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Олег Игнатов

Групичката протестиращи безделници, които блокират София, докато пият биричка и други алкохолни напитки, продължава да се цепи.

Протестиращият на „Орлов мост“ Манол Глишев се закани тежко във Фейсбук да се разправи с част от протестиращите, които плюели по патрона му Христо Иванов. Глишев се жали, че „протестиращите“ са пияни идиоти.

Той прави и умозаключението, че всеки протест привличал луди и прости хора, явно отъждествявайки се на един от тях.

Ето какво написа той във Фейсбук:

https://news24sofia.eu/2020/08/13/lumpeni-napadnaha-iva-nikolova-ot-pik-pred-parlamenta/

„Извън патоса (колкото и да е заслужен), чисто практически протестите винаги привличат луди и прости хора. Снощи около лагера на Орлов мост пак се навърташе компания пияни идиоти, които нямат абсолютно нищо общо с никаква кауза. Безопасни, но шумни, досадни и тъпи.

Разбира се, един протест трябва да е шумен. Но протестът трябва и да привлича нормални граждани, а не дебили. Тези снощи бяха дебили. Далеч съм от мисълта, че палатката на нашите почтени съседи, които подчертано не са путинисти, привлича и координира представители на лумпенпролетариата.

Далеч съм от мисълта, че получленоразделните шнапс-крясъци „К*р за Христо Иванов“ са някакъв осъзнат отговор на факта, че изгонихме Мая Манолова. Далеч съм от мисълта, че някой чак толкова фиркан може целенасочено или срещу някой лев за мастика да прави на мои приятели проблем, задето споменатите приятели носят европейско знаме в столицата на европейска държава…

Но никак не съм далеч от това колкото пъти трябва да викам 112 и да предавам алкохолните виртуози на народната милиция. След полунощ един протестен лагер трябва да е като римско укрепление в Германия: тих и заплашителен. При следващи провокации и пиянщини определено ще има набити и хвърлени в Перловец.

А достопочтената, демократична буржоазия ще направи добре да почне просто да присъства по-убедително и по-дълго. Всеки път пишем, призоваваме и съобщаваме, че има нужда от още хора и то от нормални хора след полунощ. Ами вземете малко да присъствате. Борисов няма да си тръгне само заради лайковете ви към тази публикация. Свободата има нужда от човешки тела“.

Източник: ПИК

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Корабите на САЩ в Червено море работят с темпове, невиждани от Втората световна война

Военните кораби и екипажите, назначени на ръководената от САЩ...

Русия се хвали с пет превзети села край Харков

Русия съобщи в събота, че нейните сили са превзели...

Явор Божанков: Децата са помислили оръжието за играчка (ВИДЕО)

По-рано днес излязоха информации, че дете е простреляло друго дете с боен пистолет на частно парти в Арбанаси

10 хил. хектара гори са засегнати от пожари в Западна Канада

Горски пожари се разпространяват на територията на около 10...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg