https://www.gerb.bg/bg

САМО В NEWS24sofia.eu! Циганинът Меди и гейчето Галин във война

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Младата циганска звезда на фолка Меди поставя ново начало, като разширява кръгозора си. Това става ясно от пост в социалната мрежа, където фолк певецът от ромски произход обяви старта на лейбъла си, наречен претенциозно „Mега стар”, видя Информационна агенция News24sofia.eu,

Знам колко труден е пътят до успеха. Знам, че талантът често бива подценяван, често бива подминаван. Знам, че в България има толкова много талантливи хора, на които просто трябва да им бъде подадена ръка! А за да създаваш големи неща, не ти е нужно много, необходимо е само талант, желание и една мечта! Това е напълно достатъчно. Представям ви „Мега стар” – новия музикален лейбъл на България“ – пише роденият като Мехмед Гогов изпълнител в бравурно съобщение в социалните мрежи.

Фенове на актуалния изпълнител не спират да го поздравяват за начинанието и се надяват да бъде дадено поле на изява на много нови таланти. Все още Меди не издава подробности за екипа, с който стартира фирмата му, както и за стиловете музика, на които ще залага. За повечето хора обаче е ясно, че Меди не прави компанията си, за да „подаде ръка на младите таланти”, а за да прибира солиден комисион от участията им. Публична тайна е, че продуцентите прибират между 40% и 60% от приходите от участия на прохождащите изпълнители, както и 100% от парите, които се печелят от гледането на видеоклиповете им в музикалните платформи. Именно заради прекалено силен натиск от страна на продуцента си преди няколко месеца се самоуби младия певец Денис Теофиков.

Като продуцент на млади изпълнители в последните 5 години успешно се изявява гейчето Галин. Сега амбициозния ром също иска да отхапе парче от апетитната баница. Според хора от бранша, между двамата изпълнители със сигурност ще се появи напрежение. Галин изобщо не бил очарован от опитите на Меди да влезе в голямата игра на продуцентите, мълви се в бранша. Хомосексуалният певец даже пратил послание на колегата си да не се опитва да вербува негови изпълнители. Неотдавна фирмата на Гальо – „Алфа мюзик”, напусна Диона, която се оплака, че са й били прибирани нереално високи проценти от участията срещу нищо. В момента ромката е част от „Пайнер”.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Катастрофа затвори тунел „Люлин“ (СНИМКИ)

Няма информация за тежко пострадали

Само в News24sofia.eu! Младеж от ромски произход продава онлайн полицейски униформи (ВИДЕО)

https://youtu.be/DYE1c0UPJQo Младеж от ромски произход продава онлайн полицейски униформи, алармира...

Язовир „Елешница“ може да прелее

При по-продължителни и обилни валежи

Утре излиза ДВ със Закона за хазарта, забраната на рекламата в сила от петък

Утре в Държавен вестник ще излязат последните промени, направени...

ООН поиска спиране на огъня в Газа и увеличаване на хуманитарната помощ

За незабавно спиране на войната между Израел и "Хамас"...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg