https://www.gerb.bg/bg

Пеевски: Малката бъбрива Шехерезада Христо Иванов тласка държавата към нови избори (ВИДЕО)

Снимка: Микка Симидчиева, Информационна агенция News24sofia.eu

Девет месеца правителството съществува благодарение на подкрепата на ДПС, защото го подкрепя. Единственият, който се опитва да тласне страната към нови избори, е моят приятел Христо Иванов. Това заяви председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в кулоарите на Партийния дом.

По думите му Иванов живее с големи комплекси, не му се случило да прати съпредседателя на ПП-ДБ Атанас Атанасов в пенсия в Конституционния съд и мечтата му била да обедини ПП и ДБ заедно. Христо Иванов живее с комплекс, че лидерът на обединението е Кирил Петков. Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов, категоричен бе Пеевски.

Според него пасквилът наречен меморандум на ПП-ДБ за ротацията е бил написан от Христо Иванов и целта била да се глътне държавата.

Моят приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави. За едно съм доволен – призна си за главния прокурор, за неговия Антикорупционен фонд, с който се рекетират хора. Всичко е на Христо Иванов – бипи, мипи, джипи и през тези енджиота (неправителствени организации – б.р.) рекетира държавата„, отсече Делян Пеевски.

Пеевски добави, че ако някой се откаже да гълта държавата, това вече било друга тема.

Като гледам, всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда, и те се подвеждат. Колегите нямат голям политически опит, но трябва да се отърсят от неговите номера„, призова Иванов коалиционните партньори на ДБ – ПП.

На въпрос ще се излъчат ли преговорни екипи или контактни групи за ротацията, каквито нагласи се обявиха от политическите лидери, Пеевски уточни, че няма разговори все още за предстоящата ротация на 6 март, подкрепата не е просто математически сбор, но е ясно – ако трите партии не подкрепят мнозинството в парламента, не може да съществува по този начин. ДПС винаги е била стабилизиращ фактор и ще бъде. Да видим какво правят останалите, но това, което правят не е нормално, завърши той.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Над милион са икономически неактивните хора у нас

Неактивните хора на пазара на труда в България са...

Рокади в ръководството на ДКК

С решение на едноличния собственик на капитала на "Държавна...

Коритарова: Първият участък на АМ „Хемус“ готов до края на годината

Премиерът Димитър Главчев увещавал регионалния министър Виолета Коритарова да...

Сърбия пак обеща подкрепа за Украйна, но не и мерки срещу Русия

Сръбският премиер Милош Вучевич изрази подкрепа за Украйна във...

Байдън отделя 1 млрд. долара за оръжейни доставки за Израел

Администрацията на американския президент Джо Байдън е уведомила Конгреса,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg