https://www.gerb.bg/bg

Рокади в ръководството на ДКК

С решение на едноличния собственик на капитала на „Държавна консолидационна компания“ ЕАД (ДКК) – Министърът на икономиката и индустрията бяха извършени промени в Състава на Съвета на директорите на ДКК. Това съобщиха от ведомството.

В състава на Съвета на директорите влизат три нови лица. Това са Станимир Цветков, Катерина Петрова и Марияна Игнатова. Те заменят Елена Болтаджиева, Теодора Стоянова и Десислава Чалъмова, като последната е подала заявление за напускане.

Константин Стойчев, който е и изпълнителен директор на ДКК и Асен Ненчев, остават в Съвета на директорите.

Катерина Шопова – Петрова е юрист по образование. Тя е магистър по право от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Шопова има дългогодишен юридически стаж от над 23 години в сферата на търговското, фирменото, финансовото, облигационното, вещно и семейно право. Адвокат към Софийска адвокатска колегия.

Марияна Игнатова има две професионални квалификации на икономист и на юрист от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методи“. Игнатова е и инженер от Висшия химикотехнологичен институт (ВХТИ). От Института за следдипломна квалификация към Университета за национално и световно стопанство (УНСС) придобива професионална квалификация по организиране на производството, труда и управлението в промишленото производство. Г-жа Игнатова има дългогодишен богат опит в сферата на финансите и счетоводството.

Станимир Цветков също е юрист по образование. Той е магистър от Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. Има дългогодишен опит в сферата на защитата на личните данни. В периода 2002- 2008 г. е член на Комисия за защита на личните данни на РБ. Членувал е в две работни групи за защита на личните данни в областта на телекомуникациите и на правоприлагането на страните от ЕС. Също така е бил представител на България в Международните конференции на органите на защита на личните данни на ЕС през 2004 г, 2005 г. и 2007 г. Дълги години е бил член на Софийската адвокатска колегия.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

СИГНАЛ ДО News24sofia.eu! Педофил ли е лицето Димитър Димов? (СНИМКИ)

Скандален сигнал поучи Информационна агенция News24sofia.eu от наша читателка,...

Катастрофа затрудни движението по бул. „Шести септември“ в Пловдив

Катастрофа между две леки коли затруднява движението по бул....

ЦИК официално обяви новите български евродепутати

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на свое заседание днес...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Спипаха дилър с над 12 кг кокаин в Симитли

Обвиниха 53-годишен мъж за притежание на над 12 кг...

Нова Зеландия и Китай се договориха за търговията и климата

Нова Зеландия и Китай подписаха споразумения за търговия и...

Хусите плениха 15 служители на международни организации в Йемен

Хусите са задържали най-малко 15 йеменски служители на международни...

Израел уби четирима палестинци на Западния бряг

Израелските сили убиха четирима палестинци на Западния бряг в...

Заразеният с птичи грип пациент в Мексико не е починал от вируса

Мексиканският жител, идентифициран като заразен с птичи грип A(H5N2)...

Гласуването за ЕП в Естония приключи с 37.7% активност

Изборите за Европейски парламент в Естония приключиха, като избирателната...

Словаците вече знаят своите евродепутати

Въпреки че резултатите все още са неофициални, словаците вече...

Психично болен напада хора по улиците в няколко града

Психично болен мъж предизвика тревога в град Велико Търново, като...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg