https://www.gerb.bg/bg

Нова версия за касапина с макетното ножче: Бил ли е Георги Николаев сводник? (ВИДЕО)

Георги Николаев е играел ролята на охранител по нощните клубове, но това далеч не е бил основният му източник на доходи.

Основната причина да присъства всяка вечер в чалготеките е за да си набелязва лесно момичета, които да вербува за проститутки, работещи за него. Това разказа известният с изявените си позиции по наболели обществени теми в социалните мрежи Mrr Savov.

Той разкрива, че знае от собственика на заведението в Стара Загора, че Георги Николаев, който наряза с макетно ножче 18 годишната Дебора, не е седял на работа заради заплатата на охранител, а за да може „да си намира много по-лесно жертвите, малките глупавите рибки, които не могат да преценят човека много добре.“,  и обяснява – „Точно там, в един от клубовете се е запознал с въпросното момиче Дебора. Тя си е мислела, че я обича, а неговата цел е била съвсем друга.“.

Според събеседника, подходът е типично своднически, кара момичето да се влюби в него, убеждава я, че я обича, изнудва я с компромати, смачква егото и самочувствието й, и така я превръща в секс робиня.

„Той е сводник и на нея й е предлагал да става проститутка. И понеже тя отказала, той започва да я заплашва с нейни голи снимки и разни клипове нейни, и всичко тръгва до взрив, който стана в момента.“, твърди още Савов.

От думите му става ясно, че след като видял, че с любов и романтика няма да убеди Дебора да се продава, Николаев решил, че ще я смаже психически, за да я подчини на волята си.

Всеизвестен факт е, че точно такъв е подхода на сводниците, унижение, бой, остригване и рязане по тялото. За подобно зверство е осъден в Германия и печално известният съпруг на Софи Маринова Тодор Давидов – Гринго.

Според Савов твърде възможно е жената, която живее на семейни начала с 26 годишния Георги Николаев, и има дете момиченце от него, да е била напълно наясно с „бизнеса“ на приятеля си, за когото се предполага, че имал поне още няколко млади момичета, които проституират за него.

Припомняме, че заради случаят с обезобразената Дебора и последвалото освобождаване на насилника й, цяла България се разбунтува срещу бездействието на институциите, а вече са факт и първите оставки в прокуратурата.

Съдебният медик определил 400-те шева, счупените скула и нос и остриганата глава, като лека телесна повреда е временно отстранен от работа. Съдийската колегия пък призна, че отношението към съдията освободила Николаев – Татяна Гьонева, показва техният „общностен провал“.

Законодателите се активизираха под всенародния натиск и се заеха да добавят още поправки в закона за домашното насилие, където досега не влизаше закрила за насилие при интимни двойки, а само за такива живеещи заедно.

В обнародваната днес (1 август, б.р.) поправката в закона срещу домашното насилие има три основни пропуска“,  каза Мария Чомарова, психотерапевт от асоциация „Анимус“.

Първото и най-важно, е че интимната връзка, какъвто е случаят с Дебора, не влизат в закона. Младите хора между 18 и 25, които не живеят заедно сега са извън защитата на този закон…“.

Пред bTV тя обясни още, че въпреки желанието тази категория да бъде включена в закона, то е срещнало силен отпор от недемократичните политически сили.

„Имаше много силна опозиция от антидемократичните сили. Причината да се изключи този текст не е случайна. Това е за да не се дава възможност на хомосексуалните двойки да търсят закрила.“

Мария Чомарова също отбелязва един много важен момент, който касае вниманието на министъра на финансите Асен Василев. Неговото ведомство трябва да даде зелена светлина за финансиране на дейностите по закона, за да може защитата на жертвите и превенцията да стане възможна.

„Ако този закон не се подплати финансово, той остава един фалшив закон и няма да може да функционира целенасочено.“, категорична е Чомарова и добавя последният много важен пропуск, който не е засегнат в сегашния закон:

Третото нещо, което влезе в пленарната зала, но незнайно как е отпаднало като точка, е, че в закона беше предвиден регистър на насилниците, които имат ограничителна заповед. Предвиждаше се да им се отнема правото да притежават оръжие и да се отнема, ако притежават при условие, че са с ограничителна заповед регистрирани като насилници., каза още психотерапевтът.

spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Председателят на Камарата на представителите оцеля при опит да бъде отстранен от поста

Камарата на представителите на САЩ (долната камара на Конгреса)...

Ким чен Ун подчерта подкрепата си за Путин по повод Деня на победата

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун изрази "твърда подкрепа и...

ВМРО-ДПМНЕ печели изборите в РСМ (ОБНОВЕНА)

Дясната опозиция в Северна Македония спечели голяма победа на...

Отбелязваме Деня на Европа и Деня на победата над нацизма

Отбелязваме Деня на Европа и Деня на победата над нацизма.  От...

Жандармерия и маскирани полицаи обградиха жп гарата в Горна Оряховица (ВИДЕО)

Спешна намеса на Жандармерия и маскирани полицаи се наложи...

Загинали военни при атака в Афганистан срещу унищожаването на маковите полета

Трима талибански служители по сигурността бяха убити в Северен...

Москва обеща на Лондон отговор за изгонването на военното аташе

Експулсирането на военния аташе от Великобритания и действията по...

Израел и „Хизбула“ размениха удари

Израел извърши въздушни удари в Южен Ливан. Ливанската групировка...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

220 хиляди лв. дава държавата за обезщетения за забавени дела

Служебният кабинет одобри допълнителни разходи в размер на 220...

„Синя България“ с Петър Москов гледа към ДСБ и СДС

"На терена на изборите е Синя България." Такава заявка...

На Капитан Андреево задържаха 9 контрабандни надуваеми лодки за превоз на мигранти

Митнически служители задържаха 9 контрабандни надуваеми лодки, предназначени за...

Три трупа бяха открити в Мексико

Три тела бяха открити в Мексико на мястото, на...

Да се възцари братолюбие, мир по света и благоволение, пожелава митрополит Григорий

Българската патриаршия сподели слово, отправено от наместник-председателя на Светия...

Лошото време попречи на един самолет българи да посрещнат Великден на Санторини

Силният вятър на гръцкия остров Санторини промени плановете на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg
https://www.gerb.bg/bg