https://www.gerb.bg/bg

NOVA раздаде годишните си награди (СНИМКИ)

Снимка/източник: Nova.bg

В една трудна и тежка година за всички ни NOVA раздаде своите награди.

Екипът открои тези, които направиха най-силно впечатление през годината с работата си, а трудът им беше уважен от колегите.

Наградите за 2020 г. в NOVA бяха връчени в нюзрума на телевизията
Снимка/източник: Nova.bg

Наградата за водещ на годината отново отиде при Николай Дойнов. Той си пожела скоро да видим и чуем една добра новина, която всички очакваме.

Надявам се, че аз или някой от моите колеги ще бъдат тези, които ще кажат – днес или от днес за пръв път няма нито един нов заболял. Надявам се това да бъде още в началото на следващата година, каза той.

Репортер на годината е Владислава Тричкова. Колегите избраха нея, а конкуренцията за приза в категорията беше сериозна.

Тази награда има малко по- различна сладост заради това, че е дадена от колеги, от хора, които разбират от тази професия и колко трудна е тя всъщност, сподели тя.

За дебют бе отличена Ванина Недкова. Тя е част от екипа на NOVA от лятото.

Тук началото не беше лесно, но беше топло и беше гостоприемно, защото екипът на NOVA ме прие с отворени обятия, за което благодаря, каза „Изгряващата звезда на годината“.

Снимка/източник: Nova.bg
Снимка/източник: Nova.bg

След две години с призове в репортерската категория, този път  Методи Владимиров взе наградата за продуцент на годината.

Истината е, че всеки един от нас се усъвършенства с всяка изминала година, правим нещо различно, правим нещо, което е за хората, сподели той.

За оператор на годината беше избран Димитър Василев, а за монтажист – Таня Бакалска.

И през 2020 г. NOVA успя да затвърди лидерското си място със своите новини и публицистика.

Много важно беше, че тази година репортерии продуценти, водещи в Нова телевизия, бяхме като един юмрук, много здрав и сплотен екип, затова съм особено щастлива, че днес успяхме да наградим най-добрите в нюзрума, но заедно с тях има още много хора, които заслужават похвала и адмирации, заяви директорът “Новини и актуални предавания”  Миляна Велева.

Снимка/източник: Nova.bg

Това, което беше важно през 2020 г., беше, че успяхме да спечелим доверието на нашите зрители в такава ситуация, в която светът е в безпрецедентна криза, доверието е изключително важно.

Снимка/източник: Nova.bg

И тази година новините на NOVA са най-гледаните новини в България, каза Ива Стоянова – изпълнителен директор на „Nova broadcasting group” (снимки – Георги Димитров, NOVA|

Професионалистът и екипът се познават тогава, когато стане трудно. И съм безкрайно горда и благодарна на нюзрума на NOVA, който запази лидерската си позиция, и тази година новините на NOVA са най-гледаните новини в България, каза Ива Стоянова – изпълнителен директор на „Nova broadcasting group”.

Снимки: NOVA

Източник: dariknews.bg

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Задържаха над 800 души за престъпления, свързани с наркотици през април

Прокуратурата съобщи за 875 задържани лица през април за...

Кораб потъна в Черно море край Румъния

Корабът Mohammad-Z, плаващ под танзанийски флаг, е потънал в...

Киберпрестъпленията от чужденци в Германия са се увеличили с 28% през 2023 г.

Киберпрестъпленията от чуждестранни извършители в Германия са се увеличили...

Паяци вдигат стари коли в столичния кв. „Надежда“

Репатрират принудително стари автомобил, излезли от употреба в столичния...

Швейцария спечели конкурса за песен на Евровизия (СНИМКИ)

Швейцария спечели в събота конкурса за песен на Евровизия...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg