https://www.gerb.bg/bg

Галена със специална изненада от Галин за…

Галена имаше по-различен рожден ден. Фолкдивата празнува 35 години на 21 май с изненада от мъжа си Галин и с двамата си синове, узна News24sofia.eu.

Пайнерката, която наскоро представи хита „100 живота”, призна, че се е зарадвала във фейсбук профила си, където сподели снимки от скромното парти. И все пак, малко по-рано, Галена отново припомни тъгата си, че не ходи по участия и не се среща с почитателите си.

„Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Щастлива съм! Заради вас!”, сподели Галена, малко след като почитатели я сюрпризираха с клипче, в което отправиха благопожеланията си.

Галена не може да свикне с карантината, макар че вече я приема по-леко. В началото фолкдивата изпаднала в мрачни емоционални състояния. Рязката промяна в ежедневието й я сварила неподготвена. Вече години наред тя бе свикнала да следва стриктен план в натовареното си ежедневие. Хитовата пайнерка реди по месеци стратегията си кога какви песни ще запише, кога ще снима клипове и кога ще ги представи на почитателите си. Междувременно, пътуваше постоянно у нас и в чужбина. Като един от топ изпълнителите в каталога на „Пайнер”, певицата едва успяваше да приеме всички покани за участия и бе свикнала с недоспиването и динамичния начин на живот. А през май Галена по традиция е и сред най-желаните певици по купони по повод баловете, но не и тази година, за което намекна и самата тя. Вече седмици наред певицата си стои вкъщи.

Първоначално певицата леко се паникьосала и намерила спокойствие в готвенето. По цял ден изпробвала различни рецепти, с които радвала синовете и мъжа си. След като й омръзнало да е кулинар, Галена се захванала с интериорния дизайн на просторната къща, която с Галин строиха дълго време. До преди карантината, тя все не намираше свободно време, в което да изпипа детайлите по обзавеждането. Затова певицата реши да се възползва от карантината, заради която се задържа вкъщи, както всички, и се втурна в избиране на покъщнина. А и новото занимание й подейства релаксиращо.

Все пак Галена не издържа дълго и с това амплоа. Хитовата певица бе сред малкото, които инвестираха в нов клип по време на извънредното положение.

Певицата пусна „100 живота”, като във видеото участва актьорът Иво Аръков, и събра овациите на почитателите си. Е, скоро едва ли ще може да изпълнява този хит по участия, но пък я загрява близкия контакт с феновете, които продължават да коментират в интернет новия й хит, пише Уикенд.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Сингапур подновява полетите с F-16

Сингапур възобновява полетите на своя флот от изтребители F-16,...

Спипаха в хотел в центъра на София мъж с 10-годишна присъда в Турция

В София е арестуван 40-годишен мъж, издирван от турските...

Кола уби възрастна жена на тротоар в Сливен

След опит да избегне удар с друг автомобил

Столична община чисти НДК от драсканици

Граждани пък искат да им ремонтират улиците

Язовир „Елешница“ може да прелее

При по-продължителни и обилни валежи

Най-малко 50 души загинаха при нови наводнения в Афганистан

Най-малко 50 души загинаха при проливни дъждове и нови...

Кораб потъна в Черно море край Румъния

Корабът Mohammad-Z, плаващ под танзанийски флаг, е потънал в...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

С работни групи ускоряват Вертикалния газов коридор и новите ядрени реактори

Създават се междуведомствени работни групи, които да подпомогнат реализацията...

С 27% намаляват жертвите на катастрофи

С 27% или 42 души по-малко са загиналите при...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ "Св. Иван Рилски"....

Задържаха грузинец, подпомагал чужденци да преминат незаконно страната

Задържаха грузинец, който незаконно е подпомагал чужденци да преминат...

Русия пусна управляеми бомби на своя територия

Повече от 250 жители на село Разумное временно напуснаха...

Киберпрестъпленията от чужденци в Германия са се увеличили с 28% през 2023 г.

Киберпрестъпленията от чуждестранни извършители в Германия са се увеличили...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg