Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Две години след трагедията: Убит ли е Денис Теофиков? (ВИДЕО)

Убит ли е певецът Денис Теофиков или е просто поредния „нещастен случай“ с поредната смърт, която остава някъде там горе, където никои не поучава отговори, а само гадаене какво всъщност се е случило.

News24sofia.eu бе първата медия, която съобщи, че на 24/10/2021 е починал певецът, а информацията ни тогава потвърди и главния секретар на МВР. Единствено News24sofia.eu показа в серия от свои репортажи мястото на фаталния „инцидент“ както и разкази на хора, които твърдят категорично пред медията ни, че не става дума за никакъв нещастен случай, а за жестоко прикрито убийство от една малка група хора, които знаят какво точно е станало в времето между 23.10.2021 и 24.10.2021 г. Разказахме, че има задържан младеж от органите на МВР за наркотици. Разказахме, че всички, които са били разпитвани от двама разследващи полицаи в СДВР – София са лъгали множество пъти в показанията си в полицията, а всичко това го има в архивите на МВР. За това, че има разминаване в показанията на всички, които са били в апартамента, където е имало купон в „Цариградски комплекс“ в София.

Две години по-късно нито „приятелите“ нито родителите на певецът Денис Теофиков говорят, а мълчат.

News24sofia.eu разполага с множество документи от наши източници в системата на МВР както и прокуратурата. Ще Ви цитираме една малка извадка от разпита на Алекса Ангелова, която бе последното гадже на Денис Теофиков, но и пряк свидетел на всичко, което е станало в фаталната вечер на певецът. Става дума за протокол, който лично тя е подписала в присъствието на разследващ полицай при СДВР от разпита й по случая с смъртта на изпълнителя. „Нищо не съм видяла. Бях на друго място, когато ми казаха, че Денис се е хвърлил от кооперацията„, казва Алекса Ангелова, а след това обаче допълва коренно различно нещо в показанията си. „Всичко видях. Бях там и видях как просто лежи на земята, ръцете ми бяха целите в кръв, но не успях да го спася„. Тук извода може да си го направите сами. News24sofia.eu ще направи серия от материали и разследвания, които правят нашите журналисти по случая с Денис. Правим го за да стане ясно какво точно е станало. Защото хилядите фенове и приятели на Денис искат истината тази истина, която някои хора искат да не излиза на показ. Тук искаме да кажем точно и ясно, че не го правим с чел да нараним или да поставим под съмнение болката на близките и родителите на Денис нито искаме да влияем на тяхното мнение, което явно не съвпада с това на много други хора.

Това е първа част от материалите ни по случая с Денис Теофиков. Днес единствено ще Ви подготвим за това, което предстои да чуете и видите, а накрая сами ще си отговорите на въпросите, които имате, но нямате конкретен отговор от никои.

Снощи с News24sofia.eu се свържа жена на име Евгения Костова, която се води „пиар“ на изпълнители от фолк бранша. Тя директно заплаши наш колега със съд за това, че работи по случая с Денис. Нареди ни да си мълчим каза ни, че не сме никаква медия, крещеше ни по телефона. Даде ни заповед „веднага“, докато говори с наш колега по телефона да свалим материала си. Отговора, който тя поучи от наша страна е, че няма вариант това да се случи и, че няма да свалим никакъв материал. Казахме й, че в момента оказва натиск върху една частна медия и журналисти, че това няма да остане без последствия.

И тук искаме да кажем за финал: Няма да допуснем някои да заплашва наши журналисти или хора, които работят в News24sofia.eu. Няма да допуснем някои да обижда и заплашва някои от нашия екип. Всеки, който се опита да го направи ще трябва да се занимава с органите на МВР и прокуратурата, която знае, че работим като медия по този случай. Ще заведем наказателно дело срещу всеки, който разпространява невярна информация за нашите журналисти или се опитва да му окаже натиск или да го сплаши под някаква форма. Ние сме медия и вършим своите служебни задължения. Всеки, който не вярва на медията ни може просто да подмине материала ни и да не чете или гледа това, което пускаме.

В следващия материал очаквайте: Серия от извадки от разпитите на всички, които са били разпитвани в СДВР за смъртта на изпълнителя. Ще Ви покажем и заключението на прокурор от Софийска районна прокуратура София за това какви са доводите му да прекрати разследването за смъртта на певецът. Ще ви покажем и не излъчени кадри, които обръщат лента на зад с 200 в час. И за последно извадка от затвореното досъдебно производство.

spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

Байдън: Студентите могат да протестират, но не и да правят безредици

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че студентските демонстрации...

Скупщината подкрепи новото правителство на Сърбия

Скупщината - парламентът на Сърбия, одобри новото правителство, оглавявано...

„Галъп“: Църквата ни традиционно се ползва с високо доверие

Църквата е сред институциите, които традиционно се ползват с...

Кои са възможните кандидати за нов Патриарх?

За втори път в най-новата ни църковна история ще...

Русия излага трофейни западни оръжия от Украйна преди 9 май

Западни танкове и военна техника, заловени от руските сили...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Блинкън отново се отправя на турне в Близкия изток

Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкън ще пътува...

Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия

Бойко Борисов не е в състояние да поставя условия....

Крум Зарков: Съдебната реформа катастрофира

Криза има в държавата. Това каза пред БНТ Крум...

48 души вече са жертвите след срутването на магистрала в Южен Китай

Броят на загиналите се увеличи до 48, а спасителните...

Северна Корея критикува САЩ за доставката на ракети с голям обсег на Украйна

Северна Корея разкритикува Съединените щати за доставката на ракети...

Нотариуса бил Доверено лице в МВР и ГДБОП знае това от 2022 г.

Името на Мартин Божанов - Нотариуса, се появи в...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img