Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Власт на всяка цена, за да не спечели Путин и да живеят добре българите

Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Emrah Doğru

Руските интереси у нас биха имали интерес от оставка на сегашното правителство и нови предсрочни избори, за да дестабилизират страната и респективно източния фланг на Европейския съюз и НАТО. Това каза пред БНТ вицепремиерът и екоминистър Борислав Сандов, преповтаряйки думите на съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов от парламентарната трибуна в петък.

Една от опасностите според Сандов – проруски партии да засилят позициите. „Другото е, че ще се измести фокуса – няма да имаме реален дебат за политики, а ще имаме едно противопоставяне по линия на войната в Украйна, която Русия води. А и в момента виждаме много силна инфилтрация на хора, които са директно подпомагани от режима на Кремъл„, добави той.

Да анализираме по-добре процесите, да успокоим леко топката и да намерим правилните пътища оттук насетне, защото нова политическа криза със сигурност няма да е полезно на държавата и това как ще живеят българите„, представи рецептата за нормализиране на тона в четворната коалиция Сандов.

По темата за изпращане на оръжие в Украйна и твърдата позиция на БСП против това, Сандов заяви и че Нинова била жертва на дезинформацията, смятайки, че изпращане на въоръжение ще ни въвлече във войната.

Когато един народ е жертва на агресия не е редно да стоиш отстрани.“

Сандов влезе и в исторически размишления – насаждало се като теза, че руската армия била освободила България. „Но по-голямата част от войските са били украинци, поне това показват историческите сведения.“

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Fitch Ratings потвърди положителната перспектива на България във валутата „BBB“

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на...

БСП търси най-достойните в листите за вота (СНИМКИ)

Иван Иванов очаква листа, която да спечели вота

Откриха корозирала авиобомба край София (СНИМКА)

Боеприпасът е унищожен от военнослужещи

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Politico: Въпреки ниската инфлация, България няма да е в еврозоната 2025 г.

Българите изразяват ниска подкрепа за присъединяването

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Полша предрича неизбежно поражение на Русия при атака срещу НАТО

Руска атака срещу НАТО неизбежно ще завърши с поражение...

Предлага се да отпадне тайната на заплата, по директива на Европейския парламент

Предлага се директива, според която тайната на заплатата трябва...

Al Jazeera: Израелски безпилотни самолети засилват наблюдението над Рафах

Израелските безпилотни самолети са засилили дейността си над Рафах. Това...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img