Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Шок в Дупница! След родителска хайка сгащиха К. Андонов, събличал се гол пред момиченца, с кола обикалял край училищата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: 4vlast-bg.com

28- годишният Костадин Андонов причаквал момиченца край училища в Дупница и се събличал пред тях. Десетки деца между 12 и 15 години са пострадали, а Андонов беше задържан от полицията днес следобед след хайка, организирана от родителите. Цял рояк от потресени бащи и майки се изсипа пред полицията в Дупница, малко след като Андонов беше докаран от полицаите. Клопката щракнала, след като със случая се заели Христо Пигов, Костадин Станчев и Димитър Миладинов. Това съобщава популярния сайт 4vlast-bg.com.

Живеем не далече от училище „Неофит Рилски”. Наше съседче на 14 години се прибираше от училище и беше видимо много притеснена. Оставихме работата си да видим какво става. Тя не искаше да сподели, предразположихме я и останахме шокирани от чутото. Сподели, че мъжът с астрата е правил нещо потресаващо и непристойно пред нея, свалил бельото си и се съблякъл гол пред нея. Каза ни, че той се движи с Опел Астра и всеки ден обикаля училищата. Разбрахме, че действително има такъв мъж и го проследихме. През лятото и моята дъщеря се оплака, оказа се, че е същият екземпляр. Открихме къде живее, заведени едно от децата, само като видя колата му пред къщата, изпищя и се сви на кълбо. Говорихме с жена му, той първо отказа да се покаже, но после излезе и отрече всичко. Ние обаче се обадихме в полицията, дойдоха на секундата. Новината се разпространи светкавично, събраха се и други родители на пострадали деца.”, обясниха ситуацията Костадин Станчев и Христо Пигов.

На място пред полицията бяха дошли бащите Николай Кирилов, Венци Георгиев, Любомир Димитров, които разказаха за грозни сцени.

Ние сме категорични, че, ако този мъж е болен, трябва да се лекува. Не знаем за какво става въпрос за ексхибиционист или педофил. Знаем, че психиката на децата е съсипана, особено зле е едно дете, чиито родители са чужбина и то живее с баба си, детето е в депресия. То си гризе пръстите, не може да спре, нуждае се от превръзки. Издевателството над него е най- тежко или то не може да го понесе, другите изглеждат по- стабилни.”, разкриха те.

В хода разпитите се появи съпругата на Костадин Андонов, която от полицай на полицай пита къде е мъжът й.

Обясниха й, че не може да го види, защото го разпитват. Тя отказа коментар, разбра се, че наскоро им се е родило бебе. Костадин Андонов работи в търговска верига в София и пътува всеки ден с личния си автомобил.

От пресцентъра на полицията съобщиха, че Андонов е задържан за непристойно поведение в района на училище в града. Сигналът за деянията бил е подаден в полицията чрез тел. 112. При предприетите действия полицаите са го установили в дома му, задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Видео: 4vlast-bg.com

Видео може да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=X-RfXxlx7io
Цяло ято родители се изсипа пред полицията, снимка: 4vlast-bg.com
Снимка: 4vlast-bg.com
Снимка: 4vlast-bg.com
Снимка: 4vlast-bg.com
spot_img
spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

14 ранени след последния военен удар по Харков

В украинския град Харков броят на ранените в резултат...

„Евровизия 2024“ започна, въпреки призивите за бойкот

Песенният конкурс "Евровизия 2024" започна в шведския град Малмьо...

САЩ спрeли доставка на боеприпаси за израелската армия

Това е първият път след атаката на 7 октомври

Тръмп обвини Байдън в авторитарно управление на администрацията

Въпреки че самият той е получавал същите обвинения

Приключиха 2-дневните преговори Израел-Хамас в Кайро

Палестинската групировка "Хамас" съобщи в неделя, че двудневният кръг...

Кораб с 5 тона помощи за Газа потегли от Турция

Кораб, превозващ над 5 тона хуманитарна помощ, предназначена за...

Русия се присмя на Зеленски, че „украинското знаме е на рамото на Бога“

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Русия поела контрола над Красногоровка в ДНР

Руската щурмова авиация пое контрола над най-големия укрепен район...

Фолк певицата Лорена: Синът ми се разболя от коклюша (ИНТЕРВЮ)

Лора Митева, по-известна с артистичния си псевдоним Лорена, е...

„Хамас“ за първи път склонен на примирие с Израел

Палестинското движение "Хамас" е готово да се съгласи с...

Петър Волгин: ЕС прилича на сграда, която някога е била красива, но днес е запусната

Петър Волгин е журналист и дългогодишен радиоводещ в БНР,...

ЕС помага с 1 млрд. евро на Ливан да се справи с мигрантите

Средствата ще лъдат отпуснати в срок от 3 години

WSJ: Санкциите срещу Русия удариха и Boeing

Boeing се сблъска с нови проблеми при производството на самолетите...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg