https://www.gerb.bg/bg

Дебелия, Джуджето и Журналиста пласират хлапетата! 20 лева за секс със сираче в кв. „Люлин“! (ВИДЕО)

Секс с непълнолетни деца момичета и момчета, проституция, наркотици, сводници, ХИВ-СПИН, побоища и пооголи деца. Това е гледката, която може да видите в софийския квартал „Люлин“ 9 по-точно в Центърът за временно настаняване (ЦВН), който се намира в блок 464 точно до сградата на 9-то Районно управление. Там са настанени семейства с много деца от ромски произход – българи в центъра няма. Гледката, която може да видите в района е ужасяваща. Хората, които живеят близо до блока разказват, че е много по-зле от една циганска махала.

Пълна мизерия и трагедия„. описва пред News24sofia.eu ситуацията там жителка на кв. „Люлин“.

Деца масово ходят голи без дрехи. Миришат не се къпят, нямат дрехи, недохранени са, псуват, нападат, заплашват и крадат„, продължава да описва нещата, които се случват в центъра жителката.

Нощно време е пълна трагедия. Силна музика предимно циганска и чалга. Деца масово излизат след 20 ч. и започват да правят секс в района на центъра. Идват разни хора с коли качват деца между 14 и нагоре в колите си. Какво правят вие се сещате„, разказва още жената.

Всичко това, се случва точно до сградата на 09-то Районно София. Полицията си мълчи всички, които знаят за тези неща са от полицията, общината и центъра. Няма никакви взети мерки. Подавани са хиляди жалби къде ли не. Понеже центъра се води към Столична община и нито една държавна институция не се занимава с проблемите в него. Всички са свързани с връзки като свински опашки„, завършва жителката на кв. „Люлин“.

Екипът ни отиде до въпросния блок 464 в квартала. Бързо циганите ни прогониха. Поучихме заплахи. Забраниха ни да ги снимаме. Поискаха да спрем камерата и микрофона. Поучихме обади и закани за саморазправа. Директора на държавната институция дойде на секундата, след като разбра, че на място има журналисти. Журналиста на News24sofia.eu Тодор Стефанов направи опит да разговоря с него и да му зададе въпросите си, но поучи блъскане и заплахи.

Няма да ме снимате. Спрете камерата и микрофона„, крещеше няколко пъти директора на центъра.

Обърнете се към пресцентъра на Столична община, а не към мен„, каза още той.

Не желая да разговарям с вас г-н Стефанов„, заяви твърдо директора.

Малко след приключване на интервюто голяма група от цигани обиколиха екипът ни и направиха невъзможното да изгонят екипът ни с закани и пасувани.

Друго е по интересно:

Непълнолетните момичета и момчета са склонявали да проституират от сводници с прякорите Дебелия, Джуджето и Журналиста, за да изкарват пари. Повечето са от социален дом, намиращ се в столичния квартал „Люлин“, където децата системно са измъчвани и изнасилвани.

Това разказа пред News24sofia.eu Димитър Иванов, който е ставал неволен свидетел на случващото се там.

КЛИЕНТИ

Цената за секс без презерватив е 20 лева, а пък свирка само 5 лева. На този ценоразпис непълнолетните се съгласяват, за да изкарват пари, които обаче дават на тримата сводници, а за тях не остава почти нищо. Определени деца дори са ХИВ позитивни и разнасят СПИН сред мъже, които ги наемат по обяви през тайна група във Фейсбук. Дебелия, Джуджето и Журналиста обикалят социалните домове и примамват децата. На едни дават лакомства, на други пари и дрехи, трети пък, вече покварени от наркотиците, биват зареждани с дрога. Човекът с прякора Журналиста преди години е работил в пловдивска медия, научи от свои източници News24sofia.eu. Според нашите източници главният в бандата е 45-годишен мъж с множество криминални регистрации, известен в цял „Люлин“ с прякора Дебелия. Джуджето е 48-годишен и има ролята на шофьор и разводач на малолетните простотутки по адреси на баровци. Дебелия зарибява млади момчета и момичета от години, а неговото досие започва далечната 1992 година, когато е задържан за опит за убийство. Това разкри източник на News24sofia.eu от СДВР, пожелал анонимност. През 2020 година в апартамента на Джуджето в „Люлин“ е открит трупът на 13-годишно момиче, което е изнасилено. Заключението на съдебномедицинската експертиза е било, че момичето има разкъсвания вследствие на полов акт. През това време всички свидетели си задават въпроса защо е насилникът е на свобода и не е задържан. Последният случай е с 11-годишно дете, което е похитено в метрото.

ТЕРЕН

Дебелия води децата в собствения си апартамент, който използва и за терен за сексуални услуги. Първоначално ги храни и облича, а след това в замяна започва да прави секс с тях и така постепенно ги покварява и прави проститутки. Тези, които не са подчинят доброволно, пък биват насилвани. „Децата са подавали сигнали срещу него и са разказвали потресаващи подробности за изнасилванията“, разказа пред News24sofia.eu друг наш източник, който е запознат с разследването.

СИГНАЛИ

След среща със заподозряната банда децата често са подавали сигнали в службите, но така и няма обвинения за никого от бандата. Имали са и сайт за детско порно, който е бил разкрит и затворен от ГДБОП преди няколко години. Оттогава имат дело, но все още не е приключило в съда. Момче на 15 години, станало жертва на педофилска мрежа, както и много други такива момчета, разказва, че Дебелия го е завел в апартамента си и го заключил. След това му е казал, че много го хареса и иска да спи с него, но момчето му е отказало. „Тогава Дебелия обясни, че щом не става с добро ще стане с лошо“, разказва още нашия източник. След отказа момчето е било ударено няколко пъти, след което тормозът над него е започнал и в крайна сметка е склонено да проституира.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Програмата за развитие на армията до 2032 г. включвала и уроците от Украйна и Газа

Постигнат е баланс в инвестиционните разходи на Министерство на...

Почина първият човек, получил трансплантация на свински ГМО бъбрек

Първият реципиент на трансплантиран генетично модифициран свински бъбрек е починал...

Още една страна от НАТО е готова да обмисли изпращането на войски в Украйна

Швеция не планира да изпрати военен персонал в Украйна сега,...

Язовир „Елешница“ може да прелее

При по-продължителни и обилни валежи

Държавните университети затварят врати на 20 май в знак на протест

Протестните действия могат да прераснат в блокиране на пътища, предупреждава Съветът на ректорите

Сарафов пита ВАС дали да се глобяват работодатели

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов поиска тълкувателно решение относно...

МРРБ одобри обновяване на инфраструктурата в 29 общини

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова подписа нови...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg