Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Момче уби майка си и танцува със сестра си до тялото й

Млад жител на Юта е обвинен в убийство от първа степен, след като е прострелял и убил майка си на масата за хранене, а след това танцувал с 14-годишната си сестра до нейния труп.

Според Daily Mail 23-годишният Майк е бил под въздействието на наркотици, когато е влязъл в кухнята на 23 декември, където двете му сестри – на 14 и 17 години, и 43-годишната майка Виктория седели на масата.

Младежът се присъединил към тях и започнал да яде. Но след това намигнал на 14-годишната си сестра и изведнъж насочил пушка към майка си.

Според Daily Mail тийнейджърката станала, кимнала и отишла до банята. По-голямата сестра също напуснала стаята.

Знам, че ще ме убиеш и те обичам“, казала Виктория на сина си, преди той да я застреля в тила и лицето – жената починала почти мигновено.

Малко след това 14-годишното момиче се върнало и погалило косата на майка си, след което тя и брат й започнали да танцуват около кървящото й тяло.

Междувременно 17-годишната им сестра се заключила в банята и успяла да излезе навън през прозореца. После се обадила на свой роднина, който веднага се обадил в полицията. Когато служителите на реда пристигнали на мястото, те открили Майк да седи във вана, пълна с вода.

Когато при влизането му в затвора младежът бил информиран, че е обвинен в убийството на собствената си майка, той кимнал в знак на съгласие и започнал да плаче. След това заявил, че някой го е принудил да го направи.

В кръвта на Майк бяха открити следи от марихуана, а 17-годишната му сестра каза на полицията, че брат й използва канабис с по-малката им сестра. Момичето също така твърдяло, че напоследък Майк се държал странно. Според нея той постоянно медитирал и вярвал, че се гмурка в различни измерения и разговаря със зли хора.

Според полицията 14-годишната сестра на обвиняемия по време на разпита се е държала също толкова подозрително. Например тя твърдяла, че майка й не е жертва, и започвала да се усмихва, когато я питат за танца с брат й. Освен това в един момент тийнейджърката започнала да пее и не проявявала никакви емоции.

Както стана известно, Майк е обвинен в убийство, освен това ще трябва да отговаря за домашно насилие в присъствието на дете и незаконно притежание на оръжие.

/Glas.bg

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

The Hill: Русия изпусна момента за голям пробив на фронта

В момента Русия използва всички свои сили, за да...

Байдън: Студентите могат да протестират, но не и да правят безредици

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че студентските демонстрации...

Скупщината подкрепи новото правителство на Сърбия

Скупщината - парламентът на Сърбия, одобри новото правителство, оглавявано...

„Галъп“: Църквата ни традиционно се ползва с високо доверие

Църквата е сред институциите, които традиционно се ползват с...

Кои са възможните кандидати за нов Патриарх?

За втори път в най-новата ни църковна история ще...

Русия излага трофейни западни оръжия от Украйна преди 9 май

Западни танкове и военна техника, заловени от руските сили...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Скупщината подкрепи новото правителство на Сърбия

Скупщината - парламентът на Сърбия, одобри новото правителство, оглавявано...

Повдигнаха обвинения на нападателя от Лондон

36-годишният Маркус Ардуини Монцо, задържан в края на април...

Милена Иванова пусна новата си песен „Сляпо огледало“ (ВИДЕО)

"Сляпо огледало" е новата песен на певицата Милена Иванова,...

The Insider: Взривовете в Чехия, отравянето на Гебрев и една къща за гости в Халкидики

Подразделение 29155 на руското военно разузнаване ГРУ е руски отряд...

Лондон: И тази година няма да се състои марша на „Безсмъртния полк“

Отменен и парада за Деня на победата в пет региона

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img