Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Момче уби майка си и танцува със сестра си до тялото й

Млад жител на Юта е обвинен в убийство от първа степен, след като е прострелял и убил майка си на масата за хранене, а след това танцувал с 14-годишната си сестра до нейния труп.

Според Daily Mail 23-годишният Майк е бил под въздействието на наркотици, когато е влязъл в кухнята на 23 декември, където двете му сестри – на 14 и 17 години, и 43-годишната майка Виктория седели на масата.

Младежът се присъединил към тях и започнал да яде. Но след това намигнал на 14-годишната си сестра и изведнъж насочил пушка към майка си.

Според Daily Mail тийнейджърката станала, кимнала и отишла до банята. По-голямата сестра също напуснала стаята.

Знам, че ще ме убиеш и те обичам“, казала Виктория на сина си, преди той да я застреля в тила и лицето – жената починала почти мигновено.

Малко след това 14-годишното момиче се върнало и погалило косата на майка си, след което тя и брат й започнали да танцуват около кървящото й тяло.

Междувременно 17-годишната им сестра се заключила в банята и успяла да излезе навън през прозореца. После се обадила на свой роднина, който веднага се обадил в полицията. Когато служителите на реда пристигнали на мястото, те открили Майк да седи във вана, пълна с вода.

Когато при влизането му в затвора младежът бил информиран, че е обвинен в убийството на собствената си майка, той кимнал в знак на съгласие и започнал да плаче. След това заявил, че някой го е принудил да го направи.

В кръвта на Майк бяха открити следи от марихуана, а 17-годишната му сестра каза на полицията, че брат й използва канабис с по-малката им сестра. Момичето също така твърдяло, че напоследък Майк се държал странно. Според нея той постоянно медитирал и вярвал, че се гмурка в различни измерения и разговаря със зли хора.

Според полицията 14-годишната сестра на обвиняемия по време на разпита се е държала също толкова подозрително. Например тя твърдяла, че майка й не е жертва, и започвала да се усмихва, когато я питат за танца с брат й. Освен това в един момент тийнейджърката започнала да пее и не проявявала никакви емоции.

Както стана известно, Майк е обвинен в убийство, освен това ще трябва да отговаря за домашно насилие в присъствието на дете и незаконно притежание на оръжие.

/Glas.bg

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Вдигат заплатите на кметовете на райони и села в община Варна

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на райони...

Екадорците решават на референдум новите мерки за сигурност

Президентът на Еквадор Даниел Нобоа изглежда готов да спечели референдума...

Армения върна 4 села на Азербайджан

Разположени на тяхната обща граница

КНДР проведе ракетен тест

Северна Корея проведе изпитание на бойна глава на крилата...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ISW: Иран копира тактиката на руските удари срещу Украйна

Иранската атака с дронове и ракети срещу Израел показва,...

Замърсяване на река Княжеска в София беше установено при проверка по сигнали

Установено е замърсяване на река Княжевска (Владайска - б.р.) в едноименния...

Иван Гешев вижда връзка между акцията в Митниците и смяната на главсека на МВР (ВИДЕО)

Разбитият при операцията на ДАНС контрабанден канал, заради който...

Задържаха бездомник за оскверняването на гроба на патриарх Неофит (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=e8Q0-4q-BwQ Има задържан за оскверняването на гроба на патриарх Неофит под колонадата на...

Зелените изоставиха ПП-ДБ

Политическа партия "Зелено движение" ще се яви на изборите...

60 кг кокаин за 2 млн. евро е задържан от бреговата охрана в Гърция

Корабът, на който е бил камионът, е идвал от Италия

Енергийният регулатор на ЕС : Европа все още се нуждае от руски втечнен газ

Енергийният регулатор на ЕС предупреди, че блокът все още...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img