https://www.gerb.bg/bg

Възможности за хипер печалби с онлайн залози в Спорт Тото

Последните месеци доказаха, че много сектори на икономиката се справят блестящо, благодарение на възможностите за бизнес, които предоставя интернет пространството. Дигиталната епоха оказва своето влияние и върху феновете на игрите на Спорт Тото. Оказва се, че онлайн залозите освен, че са все по-предпочитана форма за участие, стават и източник на крупни печалби. Четвъртият тото милионер Недялко Иванов, благодарение на решението си да заложи онлайн, може завинаги да забрави за всичките си материални притеснения с печалба от 1 597 676 лева. Той споделя, че това носи голямо удобство и може да спести много време.

Какво по-хубаво от това да заложите онлайн, докато пиете за събуждане първото си кафе и още същия ден да заспите като поредния тото милионер. Регистрацията можете да направите на сайта www.toto.bg. Тя е еднократна и веднъж направена, имате възможност да залагате колкото пъти поискате, по всяко време и от всяка точка на света.

Шанс да пробвате късмета си имате още този четвъртък, когато навръх Спасовден ще се изсипе благодатен дъжд от печалби. В играта „Тото 2 – 6 от 49“ ви очаква изкушаващ джакпот от 3 400 000 лева, а в „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до 3 000 000 лева. Не е за пропускане и сумата от 500 000 лева, колкото се очаква да достигне джакпотът в играта „6 от 42“. Разбира се, всеки, който пожелае, има възможност да участва във всички числови игри на тотото, а печалбите винаги са на много високо ниво. Попълнете вашите любими комбинации онлайн и ще си спестите риска да загубите квитанциите си или по някакъв начин да ги увредите. Всичко става бързо, лесно, удобно и когато има късмет, изобилието от пари не закъснява.

Освен това посетителите на сайта www.toto.bg имат възможност да проверяват числата си за минали и настоящи тиражи, отново в удобно за тях време и място. С онлайн регистрацията има възможност да се присъедините към програмата за лоялност „Тото клуб“. Най-новата кампания стартира още в началото на юни под мотото „63 години ТОТО Mания“ и ще продължи до 12-ти юли. В нея може да вземете участие, като направите залог за числовите или закупите талон от моментните лотарийни игри на Спорт Тото. Всяка покупка на стойност равна или по-голяма от 2,00 лева ви носи една бонус точка, а десет бонус точки ви дават шанс за участие в жребий за 63 печалби по 100 лева. Кампанията е част от събитията, посветени на 63 години Спорт тото, а големият брой печалби увеличават още повече възможностите ви за успех.

Устремът на късмета ще открие и блестящ прицел за печалби в моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор.

Забележете, че вече стартира и промоционалната кампания „Печалби плюс – печалби без край“. В нея участват всички непечеливши талони, които бъдат регистрирани на lottery.toto.bg. Кампанията ще продължи до 30-ти август и всяка неделя в нея ще бъдат теглени на случаен принцип разнообразни предметни и парични бонус печалби.

Древните китайци са казвали, че и най-вълнуващото пътешествие започва с първата крачка. А първата крачка от пътешествието към възможностите за колосални печалби, може да се окаже регистрацията на сайта www.toto.bg. Призваните да я направят са именно тези участници, които редовно търсят шансове да спечелят.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Камерън: Забраната за износ на оръжия за Израел ще укрепи „Хамас“

Спирането на британските продажби на оръжие на Израел, ако...

Баба от Петрич се озова в болница след кавга с друга баба

Възрастна жена от Петрич се озова в болница след...

Главчев увери „Прозрачност без граници“ в провеждането на честни избори

Служебният кабинет стриктно се придържа към действащото изборно законодателство...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

Назначиха нов директор на столичната УМБАЛ "Св. Иван Рилски"....

С 27% намаляват жертвите на катастрофи

С 27% или 42 души по-малко са загиналите при...

Няма план за удостоверяване на машинното гласуване

Процесът за удостоверяване гарантира сигурността на машините - всяка...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg