https://www.gerb.bg/bg

Униформен от Перник е пътният полицай на 2022 г.

Румен Евтимов от ОДМВР – Перник е тазгодишният носител на индивидуалния приз „Пътен полицай на годината“, съобщават от МВР.

Националният конкурс се провежда за 28-и път. По регламент право на участие в него имат младши автоконтрольори, като всяка областна дирекция на МВР излъчва по един отбор, а дирекцията домакин има право да сформира два.

Тази година в състезанието участваха и сформирани дамски отбори. Участниците се състезаваха в дисциплините: Теоретичен изпит по специализирана подготовка; Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествие – теория и практика; Стрелба с пистолет; Майсторско управление на автомобил; Майсторско управление на мотоциклет.

В индивидуалната дисциплина „Оказване на първа долекарска помощ“ най-добре се представи Николай Стойчев от ОДМВР – Сливен, следван от Андрей Йорданов от ОДМВР – Габрово и Румен Евтимов от ОДМВР – Смолян.

Георги Соколов от ОДМВР – Кюстендил завоюва първото място в дисциплината „Управление на автомобил“. Второто и третото място спечелиха участниците от СДВР – Андрей Йорданов и Мартин Пасков.

При мотоциклетите най-добро представяне направи Венко Велчев от ОДМВР – Хасково. Негови подгласници станаха Румен Евтимов от ОДМВР – Перник и Ангел Исаев от ОДМВР – Велико Търново.

Най-добър резултат по „Теоретична подготовка“ показа Елизар Илиев от ОДМВР – Габрово, следван от Румен Евтимов от ОДМВР – Перник и Деница Господинова от ОДМВР – Русе. Представителката на русенската областна дирекция бе най-точна в стрелбата с пистолет. На второ и трето място се класираха Марин Минков от Ямбол и Севдалин Шиков от Смолян.

При дамите най-добър резултат показаха представителките на ОДМВР – Русе – Деница Господинова и Татяна Чобанова. Третата позиция зае Мелиса Халилова от ОДМВР – Шумен.

Победителите получиха наградите си на официална церемония в София в присъствието на заместник-директора на ГД „Национална полиция“ старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел пътна полиция в ГДНП комисар Димитър Мичев, председателя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК д-р Надежда Тодоровска, директора на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предходни ръководители на „Пътна полиция“.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Клетвата на новия президент на РСМ разпали стария конфликт с Гърция

Гордана Силяновска-Давкова положи клетва като първата жена президент на...

Хуманитарни камиони се придвижват към Газа през временния кей на САЩ

Камиони превозващи хуманитарна помощ, са започнали да се придвижат...

Камерън: Забраната за износ на оръжия за Израел ще укрепи „Хамас“

Спирането на британските продажби на оръжие на Израел, ако...

Йотова загрижена за спадa в изучаването на български в чуждите университети

Вицепрезидентът Илияна Йотова призова за възстановяване на влиянието на...

Леко поскъпват храни, плодове и зеленчуци

Поевтиняват лук, ягоди, мляко и боб, захар и олио

БВП на България нараства с 1,7% през първото тримесечие на 2024 г.

През първото тримесечие на 2024 г. БВП на страната...

Около 1100 са рисковите избирателни секции

Те обаче имат по-ниска тежест, отколкото преди години

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg