Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Темата на News24sofia.eu! НПО „Силата на младите“ – събитие в Бургас (ВИДЕО)

НПО „Силата на младите“ е събитие, в което хора от различни сфери, разказват от къде са тръгнали, през какво са минали и какво са направили за да са тук пред нас, кои бяха хората там и какво изказа организатора за събитието вижте в следния репортаж:

Димитър Киряков: Одобряваш ли такива събития като НПО „Силата НА Младите“?

Жечо Станков: Одобрявам ги самия аз даже търся винаги такъв тип организации, да се свързвам със тях. Благодарен съм на колегите, че ме поканиха, събирането на едно място на млади и инициативни хора на едно място е изключително важно, за да може да им дадеш възможност да чуят и още повече искам от близо да им покажа как изглежда националната политика, че тя не е толкова лоша, понеже обикновено нивото на доверие на хората към политиците не е високо, но в крайна сметка, бъдещите политици са именно в тези зали, тези млади хора!

Димитър: Мислите ли че Бургас има бъдеще?

Жечо Станков: О, Бургас според мен е един от градовете, който в следващите 50 години, ще продължи да се развива и да привлича много хора, ще продължи да нараства, като брой население, ще продължи да се развива инфраструктурно. Така, че ако щете от гледна точка на регионално развитие, на национално и на европейско ниво е един от градовете, който в България ще запази водещата си роля икономически и социално.

Димитър: Одобряваш ли такива събития като НПО „Силата НА Младите“?

Ивайло Захариев: Много одобрявам и се радвам да се включа, защото това са организации, които помагат на тепърва стартиращите в живота си хора, които искат да се реализират и понеже аз също съм имал нужда от такова подпомагане съм готов да дам моята част, все пак на новите.

Димитър: Какво ще кажеш на тези, които изпитват същото в момента, които са на прага си да се откажат от това да се занимават с актьорско майсторство?

Ивайло Захариев: Колебанието е нещо добро за да може човек да провери себе си, да се тества, да разбере всъщност, каква е истината дали иска да бъде, нали както е в моя случай да бъде „актьор“ или иска нещо друго. Тоест актьорското майсторство да му даде нещо друго, защото има хора, които търсят да са актьори, да се снимат във филми, за да бъдат известни, но това не е нашата работа, ние, нашата работа е да разказваме истории, нашата работа е да играем роли, да бъдем пресъздадени други животи, които по някакъв начин да докоснат публиката. Известността е нещо, което е част от професията ни, но не е цел. Така че това е само един пример за „известността“, човек може да иска да бъде актьор по някакви други причини, но пробвайки, продължавайки в това да проверява той ще разбере каква е истината и може би друг е пътя.

Димитър: Подкрепяте ли такива събития като НПО „Силата на младите „?

Георги Бърдаров: Разбира се, че подкрепям. Всяка една инициатива, която е за младите, подкрепям със цялото си сърце защото клиширано звучи,но това е бъдещето. Аз работя със млади хора и винаги когато ме канят, аз имам и в Бургас приятели разбира се, но и на другите места, където ме канят, когато е за млади хора гледам да откликна, защото има смисъл от такива инициативи, има смисъл да се говори със младите, така че подкрепям напълно!

Димитър: Вие тук на събитието ни разказахте, че освен писател на книги, сте участвал като сценарист на доста телевизионни формати. Може ли да ни разкажете малко повече на кои, как се чувствахте през тези години, в които сте участвал във такива големи формати и да пишете толкова интересни въпроси?

– Георги Бърдаров: А, да, най-много съм работил в Стани Богат, това беше любимата ми работа извън университета, покани ме една моя близка приятелка, която беше част от екипа на въпросите. Така че съм бил в: „Стани Богат“, „Аз Обичам България“, „Това го знае всяко хлапе“, „Един срещу всички“. Екипа ни беше около 6 човека, двама бяха от Бургас, от различни сфери, много силен екип, много млади бяхме тогава и бяхме супер надъхани и нахъсани да направим супер качествени въпроси. Така че тези предавания ни дават всъщност много като: емоция, обща култура, като реализация. Правех го с огромно желание, Стани Богат ми беше любимото дете, все пак от всички тези предавания, но много научих и много ми помогна и в живота.

– Димитър: Тук видяхме изключително много хора, които са успели по един или по друг начин и са минали през какви ли не, неща. От инфлуенсъри, през певци, през доценти, въобще, политици. От всяка една сфера имаше по някой и казаха доста интересни неща, как всъщност ти реши да подбереш точно тези хора?

Артьом Анатолиевич – Арти: Из начало идеята на „Младежки компас“ беше да има човек от всяка една сфера, за да може съответно аудиторията, които също са много различни всеки да си вземе по нещо от тези хора. Те са от различни сфери, но всички говореха че младите трябва да са активни,всички трябва да са инициативни и дейни, за да могат нещата да им се случват. Така че, колкото и различни да бяха толкова и всъщност в крайна сметка винаги стигаме до едно и също нещо за развитието на младите, а то е да не спират да работят.

– Димитър: Очаква ли се да имаш още събития в град Бургас през този месец Април?

– Арти: Да, другата седмица ще имаме събитие с Йоан-Петър и Александър Vlog отново в ММЦ (Младежки международен център). По другата седмица ще имаме още едно събитие и въобще целия месец ни е пълен със събития.

Димитър: Инициативен си доста?

Арти: Абсолютно!

Димитър: Аз ти пожелавам от все сърце да продължаваш да организираш такива събития, това са изключително хубави събития особено за град Бургас.Събития,които да насърчават младите по един или по друг начин. Днеска чухме много истории, тежки, но с щастлив край и това със сигурност малко или много може да е повлияло на всички, които бяха тук. За това аз ти пожелавам от все сърце всичко най-хубаво, да продължаваш да правиш такива събития, ние от news24 одобряваме такива инициативи. За всичко актуално от град Бургас, събития и новини, може да следите новините на news24 от мен Димитър Киряков. При мен беше Артьом Анатолиевич – Арти, който е организатор на НПО „Силата на младите“. Благодаря ти!

Арти: Благодаря и аз!

spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

Войната няма да свърши, дори и Украйна да спечели на фронта

Ситуацията на фронта е най-тежката за Украйна от началото...

Стефан Сежурне: Руският военен провал в Украйна е налице

Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни...

„Сиела Норма“ спечели обществената поръчка за машинния вот на 9 юни

Фирмата "Сиела Норма" е определена от ЦИК за изпълнител...

Борисов, Караянчева и Делян Добрев повеждат по две листи за 50-о НС

Водачите на листите на ГЕРБ-СДС за всички избирателни райони:

Корнелия Нинова: Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ

"Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И...

Пропалестински протести започнаха и пред университетитe в Австралия

Стотици излязоха на протест срещу войната в Газа пред...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

13 жертви при израелски удари срещу Рафах

13 души загинаха, а много други бяха ранени при...

Израел загрижен относно възможни заповеди за арест от МНС, свързани с войната в Газа

Израел изрази загриженост относно съобщенията, че Международният наказателен съд може да...

Петима мъже попаднаха в ареста след масов бой в Самоковско

Петима мъже попаднаха в ареста след масово сбиване в...

Великобритания затяга плащанията за инвалидност

Великобритания обмисля да направи промени в плащанията за обезщетения...

Поставиха журналиста от Forbes Сергей Мингазов под домашен арест

Руски съд нареди журналиста от руското издание на Forbes...

Таванът на надценката за хляба – популизъм и административна тежест за бизнеса

Таванът на надценката върху хляба е популизъм. Това каза...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img