https://www.gerb.bg/bg

ПЪРВО В NEWS24sfia.eu! Теди Александрова разби турския мангал Емрах: Тони Стораро му купи шофьорската книжка

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Драмата между Теди Александрова и Емрах Стораро започна наново. След затишие в последните дни блондинката отново скандализира публичното пространство за бившето си гадже, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Теди директно обвини таткото на младия музикант – Тони Стораро, че му е купил шофьорската книжка.

Ден след като ми счупи носа, трябваше да идем отново до Пирогов. Той ми каза, че с мен ще дойде озвучителят му, защото с баща му трябвало да идат да му купят книжката„, твърди Александрова.

Именно със спортната кола Тони Стораро искал да отдалечи Емрах от Теди. Преди дни се появи видео, на което някои фучи със звяра на Емрах и минава на червено. Дали е малкият Стораро или някой друг, не се знае. „За мен тази кола е опасна. Няколко часа по-късно след като ме заряза пред болницата, се появи. Заяви, че отива на дискотека. Аз да се прибираме да му направя нещо за хапване. Не може предния ден да ти е счупил носа, после да те е зарязал, а след това да се появи да ти каже, че отива на дискотека„.

Блондинката твърди, че Емрах е ходил в дома й с полиция. С тях били таткото на млади изпълнител – Тони Стораро. „Две патрулки паркираха пред нас. Емрах се качи и каза, че щели да ми дават ограничителна заповед. Не знам какво му се случи. Дадох му пица в 2:00, в 4:30 през нощта кренвирши и накрая ме обвинява„, добавя Теди, която твърди, че е напълно искрена и иска справедливост.

https://www.youtube.com/watch?v=lGX6ubxgk7s
spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Хакнаха деловодната система за документооборот на СОС

В момента се работи по възстановяване на услугата и данните

Клетвата на новия президент на РСМ разпали стария конфликт с Гърция

Гордана Силяновска-Давкова положи клетва като първата жена президент на...

Опозицията в СОС очаква или оставка, или уволнение заради Патриарха

ГЕРБ иска и извънредно заседание на градския парламент

Военна прокуратура води разследването на катастрофата с НСО

Тепърва ще се установява скоростта на автомобилите

Младеж и девойка загинаха при катастрофа в Пловдив (ОБНОВЕНА)

Катастрофа с две жертви е станала около 3:30 часа...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg