https://www.gerb.bg/bg

Нинова иска анализ за концесията на Росенец

БСП принципно подкрепя прекратяването на концесията на пристанище „Росенец“, но иска анализ как това ще се отрази на цените за гражданите и бизнеса. Това стана ясно от коментара в кулоарите на НС на лидера Корнелия Нинова.

Предложението обаче още не е входирано, левите са проверили. Според нея стратегическите обекти за страната трябва да се управляват от държавата. По думите ѝ управляващите прилагат двоен аршин, тъй като вече се подготвят редица други концесии. Това е безпринципно, отсече лидерът на социалистите.

За Нинова държавните богатства трябва да са държавна собственост. Затова тя иска по-задълбочен държавнически разговор по темата. Освен това тя се притеснява дали прекратяването на концесията няма да доведе до щети за държавата. Напоследък урбулешката работят, недоволна е Корнелия Нинова.

Левите се обявиха срещу допълнителния лукс за депутатите с ремонта на сградата на Партийния дом, където законотворците отново трябва да се преместят. Соцводачът отчете, че управляващите не се вслушвали в никого.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Клетвата на новия президент на РСМ разпали стария конфликт с Гърция

Гордана Силяновска-Давкова положи клетва като първата жена президент на...

Осуетиха опит за нелегално пренасяне на 14 000 кутии цигари през Дунав мост – Видин

Митнически служители на ГКПП Дунав мост - Видин осуетиха...

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Росен Карадимов: ББР – невероятно капитализирана и в изключително добро финансово състояние

В новата стратегия на Българската банка за развитие (ББР) се обмисля...

Трима загинаха, докато безредиците в Нова Каледония продължават

Трима души загинаха при безредиците в Нова Каледония, след...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg